Kako savremeno administrativno poslovanje kreira novu dimenziju korisničkog iskustva

Tržište je u potpunosti izmenilo doskorašnje poslovne koncepte i modele, a neprekidnim unapređenjem tehnologije kompanijama se omogućava sve brže, optimalnije i efikasnije poslovanje. Upravljanje dokumentacijom i procesima kao i komunikacija sa klijentima su segmenti poslovanja u kojima primena novih digitalnih rešenja donosi značajne prednosti.

ASEE Business Correspondence – ABC

ASEE Business Correspondence (ABC) je softverski paket koji omogućava potpunu i pouzdanu digitalizaciju dokumentacije i podiže na viši nivo njeno korišćenje i upravljanje, ostavljajući zaposlenima prostor i vreme za važne poslovne aktivnosti. Uz pomoć ABC-a, poslovna dokumentacija se bezbedno arhivira, a uz samo nekoliko klikova dostupna je i svaka neophodna informacija. Posebna pažnja usmerena je na bezbednost podataka i zaštitu od neovlašćenog pristupa. Interfejs se lako prilagođava potrebama korisnika i intuitivno koristi.

Digitalno upravljanje dokumentacijom u okviru ovog paketa omogućeno je kroz nekoliko aplikacija: ABC eOffice, ABC eArchive, ABC Infoboard, ABC eSign i ABC WebScan.

Za digitalizovanje kancelarijskog poslovanja i usavršavanje poslovnih procesa, od prijema dokumentacije u kompaniju, preko obrade, do isporuke ili predaje arhivu, koristi se aplikacija ABC eOffice. Uz pomoć aplikacije ABC eSign omogućeno je digitalno potpisivanje dokumenata kvalifikovanim sertifikatom uz vremenski žig, u skladu sa zakonskom regulativom. Osnovna uloga ABC eArchive je da čuva materijale u traženim rokovima, kontroliše pristup, a zatim da ih, po potrebi, uništava. Digitalno arhivsko poslovanje u okviru kog pametna pretraga daje brz pristup informacijama, kao i saznanja o tome u kom dokumentu se nalaze neophodni podaci, dodatna je korist modula ABC eArchive uz čiju pomoć se brzo pripremaju podaci za reviziju i priprema arhivska knjiga ’na klik’, pri čemu je poslovanje u skladu sa zakonskim obavezama. Digitalizovanje dokumenata iz papirne forme i njihovu klasifikaciju obezbeđuje moduo ABC WebScan, koji je kompatibilan sa većinom skenera na tržištu. ABC Infoboard obezbeđuje efi- kasnu komunikaciju među zaposlenima, razmenu pitanja i odgovora, pomoć u uvođenju kompanijskih standarda, kao i jednostavniju komunikaciju usled specifičnih okolnosti rada sa terena ili od kuće.

ABC se lako implementira i usklađuje sa već postojećim softverskim sistemima, zakonskim propisima i potrebama korisnika, a moguće ga je i dalje nadograđivati novim aplikacijama.

LIVE i Virtualni šalter – objedinjena komunikacija sa klijentima uz automatizaciju poslovnih procesa

Kanali za kontakt sa klijentima kao što su poslovnice, telefon, email, web portali i aplikacije su kod banaka i osiguravajućih kuća obično realizovani preko više sistema i deluju kao nezavisni šalteri za rešavanje različitih zahteva. Korišćenjem ASEE LIVE platforme kao jedinstvenog mesta za komunikaciju uspešno se prevazilaze ovi izazovi, te klijenti više nemaju utisak da se kreću od šaltera do šaltera jer su svi kanali komunikacije i poslovni procesi objedinjeni na jednom mestu. Prednosti LIVE platforme se takođe ogledaju u centralizaciji svih informacija o klijentima, kao i u organizovanju i automatizaciji rešavanja njihovih zahteva.

Virtualni šalter je inovativno rešenje koje kombinuje prednosti ABC i LIVE platformi, uz koje se lako može ostvariti audio, video ili tekstualna komunikacija sa klijentima, uz slanje direktnih poruka ili zakazavanje sastanka. Takođe je omogućen pregled, razmena, odobravanje i potpisivanje dokumenta, video identifikacija radi potvrde identiteta klijenta, automatizacija pojedinih poslovnih procesa, arhiviranje i brz pristup dokumentima, itd.

Virtualni šalter je od naročitog značaja za sektore bankarstva i osiguranja jer predstavlja moćan alat za efikasnu podršku i unapređenje odnosa sa klijentima. Ovo rešenje se može koristiti u svim segmentima poslovanja gde je potrebno obezbediti napredan korisnički servis sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde