Pretplata na magazin

Godišnjom pretplatom obezbeđujete sebi 10 brojeva magazina “Svet osiguranja” ili “Svet bankarstva”.

Iznos pretplate (godišnji komplet) = 50EUR + PDV godišnje (5 EUR + PDV po broju x 10 brojeva godišnje) Iznos za inostranstvo: 80EUR (50 EUR + 30 EUR poštarine)

*Pretplata se automatski produžava na sledeću godinu ukoliko se prethodno pismeno ne otkaže.

Časopis šaljemo na Vašu adresu nakon primanja potvrde o uplati.

POLITIKA PRIVATNOSTI – ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Vaši podaci su potpuno sigurni! Mi u Svetu osiguranja i bankarstva cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Pretplatnici našeg magazina prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Kako bismo brzo i uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši ispravni podaci: ime, prezime, adresa, mejl adresa i broj telefona. Uz pomoć tih informacija bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode, i obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Preduzimamo sve standardne mere predostrožnosti kako bismo sprečili eventualni neovlašćeni pristup Vašim podacima.
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o pretplatnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje pretplatnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja vrhunske i kvalitetne usluge. Vaše podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu tehničke administracije ili za direktnu komunikaciju sa Vama. Nikada, ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Popunjavanjem pretplatničkog listića dajete saglasnost kao pretplatnik sa opcijom slanja obaveštenja na Vašu mejl adresu i ostavljen kontakt telefon. Kao naš pretplatnik imate mogućnost u svakom trenutku, da slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, povučete svoju saglasnost, nakon čega više nikada nećete dobijati pomenute informacije.
Svi podaci o Vama kao našim pretplatnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše kompanije Svet osiguranja i bankarstva su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Kako bismo brzo i uspešno dostavili proizvode, kurirska služba koja vrši dostavu kupljenih proizvoda ima mogućnost pristupa Vašim podacima neophodnim za izvršenje ugovorenog posla – ime, prezime, adresu i broj telefona. U ime Sveta osiguranja i bankarstva obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših pretplatnika. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.