Ilon Mask ipak neće biti u Upravnom odboru Twitter-a

Ilon Mask, izvršni direktor šef Tesle i kompanije SpaceX, odlučio je da ipak odustane od ulaska u Upravni odbor Twitter-a.

Da podsetimo, Mask je početkom aprila objavio da je preuzeo 9,2 odsto kapitala Twittera, čime je postao najveći akcionar te kompanije.

Informaciju o Maskovoj odluci saopštio je generalni direktor te društvene mreže Parag Agraval u objavi na ovoj društvenoj mreži.

Agraval nije naveo razlog odustajanja direktora Tesle.

„Dolazak Ilona u upravni odbor trebalo je zvanično da stupi na snagu 9. aprila ali je Ilon rekao tog jutra da neće ući u odbor“, napisao je Agraval.

On je rekao da kompanija ceni i da je uvek cenila učešće akcionara bilo da su ušli u upravni odbor ili ne, da je Ilon Mask najveći akcionar i da ostaju otvoreni za njegovo učešće.

Mask, najbogatiji čovek na svetu, početkom aprila je objavio da je preuzeo 9,2 odsto kapitala Twitter-a, čime je postao najveći akcionar te kompanije.

Prethodno je rekao da se raduje tome da radi sa Agravalom i Upravnim odborom Twitter-a, ali do toga izvesno neće doći.   

Ali u međuvremenu, nije mu bio problem da postavi neka pitanja njegovim pratiocima na Twitter-u u vezi ove mreže, pa ih je tako pozvao da glasaju da li ovoj mreži treba ‘edit’ dugme, ali i ukazao na problem naloga koji imaju mnogo pratilaca, a sa kojih se ne ‘tvituje’ redovno. Pored toga, ovog vikenda je predložio smanjenje cene Twitter Blue premium servisa, zabranu reklamiranja i opciju plaćanja u kriptovaluti Dogecoin.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde