Lepa Brena ipak ne gradi skijalište i hotel u BiH

Poslednji članci iz ove rubrike

 Prema pisanju portal Klix.ba, Lepa Brena planira da izgraditi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva. Za isti portal, pevačica je i demantovala ove navode.

Ona je prema tim najavama trebala sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem do kraja januara da dođe na finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

O ovom projektu se govorilo i pre tri godine, ali do realizacije nije došlo.  U projektnoj dokumentaciji, navodi portal, stajalo je da bi Sarajevo bilo jedan od retkih, ako ne i jedini glavni grad koji bi imao skijašku stazu s pogledom na grad. Prema idejnom projektu, predviđena je izgradnja ski-staze i ski-lifta (dvoseda) te osiguravanje sistema za veštački sneg. 

Međutim, kako smo već napisali, ona je to demantovala.

Lepa Brena i Boba u biznis vodama

Biznisi popularne jugoslovenske zvezde tema su medija već godinama. Ona je zajedno sa Sašom Popovićem pre dve godine, i to 22 godine od osnivanja prodala ostatak od 49 procenata „Grand produkcije“ kompaniji „United Media“, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto. Od tog posla zaradila je kako su pisali mediji oko 8 miliona evra.

Njen suprug je prošlog leta u jednoj emisiji otkrio da bračni par sada ima vrlo ozbiljne investicije i na Zlatiboru i u Majamiju. 

“Na Zlatiboru investicija je skoro 50 miliona evra, veliki kompleks od šest apartmana i jednog zatvorenog tipa. Sad pokrećem investiciju i u Majamiju, gde je naša kuća, i to je sada nekretnina, Majami je doskora bio grad poznat po „Scarface-u“, sada svi bitni iz Njujorka prelaze da žive u Majami i nekretnine su se digle toliko da ja ne mogu da poverujem,” rekao je Živojinović. 

Lepa Brena i tabloidi

Tabloidi posebno vole da nagađaju o poslovnim avanturama Živojinovića. Nedavno su pisali kako odlazi u Kanadu da pokrene biznis sa svojom sestrom, a početkom prošle godine kako razmišljaju da kupe apartmane za izdavanje na Maldivima. Jedan srpski tabloid je pisao i o tome kako Lepa Brena ima “tajni biznis” – kiosk brze hrane u Novom Sadu.

1 KOMENTAR

  1. Nisam puno putovao po svetu, tako da ne znam za ostale destinacije.
    Ali ako ćemo samo okruženje da pratimo, Sofije kao glavni krad Bugarske ima skijalište tik iznad grada. Skijalište se lepo vidi iz grada. A grad lepo sa skijališta.

Komentari su zatvoreni.

Preporučujemo

Pratite nas