MediGroup dobio novu generalnu direktorku

Foto: MediGroup

MediGroup, vodeći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, imenovao je Marijanu Vasilesku za novu generalnu direktorku, koja će ovu poziciju preuzeti 01. aprila 2023. godine.

Dolaskom Marijane Vasilesku još jednom je potvrđeno strateško usmerenje MediGroup sistema ka održavanju liderske pozicije u privatnom zdravstvenom sektoru u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Marijana Vasilesku, istakla je da vodeća uloga koju MediGroup ima na tržištu nosi i obavezu unapređenja čitavog segmenta privatne medicinske ponude, ali i da će njen tim nastaviti sa ulaganjem u najsavremeniju opremu i usavršavanje stručnog i tehničkog kadra.

„Velika mi je čast što ću ubuduće biti na čelu najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u regionu. Zahvalna sam svom prethodniku što mi je u nasleđe ostavio jedan sistem koji je sinonim kvalitetne medicinske usluge u Srbiji. Istovremeno, ovo predstavlja obavezu, ali i motivaciju da i nadalje podižemo standard i budemo nosilac inovacija u našoj industriji. Uvođenje najsavremenijih terapija i održavanje visokog kvaliteta usluge ostaće ključ razvoja MediGroup sistema. Nadam se da će moje iskustvo u korporativnom i finansijskom sektoru doprineti tome da MediGroup ostvari sve planirane ciljeve i dalji rast“, rekla je Marijana Vasilesku.

Vasilesku, koja je jedan od vodećih stručnjaka u oblasti upravljanja rastom, digitalnoj transformaciji i strateškom repozicioniranju kompanija u regionu, izrazila je veliko zadovoljstvo što nakon godina rada u finansijskom sektoru prelazi u oblast zdravstva.

Po njenoj LinkedIn stranici, do jula prošle godine radila je kao izvršni direktor češkog predstavništva Sberbanke, a pre toga u finansijskim institucijama poput RBS International i ABN Amro.

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu. Na više od 75 lokacija širom Srbije, dostupne su usluge 1.900 medicinskih stručnjaka iz 40 oblasti, kao i širok spektar laboratorijskih procedura.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde