Više
  - Reklama -

  Prevoz u Beogradu naplaćivaće ista firma još 13 godina

  Još članaka iz ove rubrike

  Turska kompanija Kentkart dobila je posao naplate karata i upravljanja vozilima javnog prevoza u Beogradu. Sekretarijat za javni prevoz doneo je odluku da ugovor nakon sprovedenog tendera poveri ovoj kompaniji, inače vlasniku preduzeća Apex Solution Technology, koji je i do sada upravljao sistemom BusPlus.

  Ugovor je vredan 10,56 miliona dinara sa PDV-om, piše eKapija.

  Ugovor se, kako je ranije navedeno zaključuje na 13 godina, a dejstvo ugovora počinje 45. dana od dana zaključenja.

  Novom partneru biće poverena eksploatacija i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu putnika u Beogradu. Predmet ugovora će obuhvatiti i održavanje hardvera (opreme) i softvera, kao i usluge vezane za funkcionisanje sistema – kontrola putnika, organizovanje prodajne mreže: prodaje karata i dopuna, izdavanje kartica i prateće usluge, kao i unapređenje postojećeg sistema, odnosno implementacija i unapređenje novog sistema.

  Ponudu je dostavio i konzorcijum kompanija Bus Logic Požarevac i Penta iz Pule u Hrvatskoj, a ona je bila vredna 10,68 miliona. Ponuda ovog konzorcijuma odbijena je jer, kako se navodi “ponuđač nije u skladu sa zahtevima iz konkursne dokumentacije u ponudi dostavio sredstvo obezbeđenja za ozbiljnost ponude – bankarsku garanciju – original”.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo