Prva OTP partner ekspozitura u Srbiji

OTP banka Srbija otvorila je svoju prvu OTP partner ekspozituru u Beogradu.

Kako je saopšteno, specijalizovana poslovnica namenjena je partnerima,  investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u prodaji njenih proizvoda i usluga. Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga, koji OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.

Prema rečima Dejana Vučinića, direktora direkcije za upravljanje mrežom filijala, ovo je prva ekspozitura ovog tipa u Srbiji koja će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga.

,,Ponosni smo što danas u Beogradu i Srbiji pokrećemo jedan novi i drugačiji koncept  koji nas čini pionirima na domaćem tržištu i koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima“, izjavio je Vučinić.

Koncept OTP partner ekspoziture je osmišljen tako da partneri banke preporučuju OTP banku klijentima iz segmenta Stanovništva (kroz marketinške aktivnosti) i asistiraju, ukoliko je potrebno, pri uzimanju proizvoda ili usluge banke. Klijenti posećuju ovu specijalizovanu ekspozituru u tačno zakazano vreme uz maksimalno poštovanje i uvažavanje klijentovog vremena, kada je neophodno potpisivanje dokumentacije.

OTP partner ekspozitura nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma, a banka je saopštila i da će  početkom juna otvoriti i drugu OTP partner ekspozituru, i to u Novom Sadu, u Rumenačkoj 1.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde