Veliki kriptoskeptik sada razmišlja o ulaganju u digitalnu valutu

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

Milijarder i nekadašnji kriptoskeptik Karl Ajkan razmatra potencijalnu invesiticiju od milijardu i po dolara u digitalne valute.

On je ovo razmišljanje podelio u intervjuu za Bloomberg:

„Gledam celi biznis“, rekao je Ajkan, misleći na kripto industriju. „Trenutno ne gledam šta da kupim nužno. Samo gledam celi posao i kako bih mogao da se uključim u njega. „

Ajkan je takođe rekao da veruje da je kripto imovina „ovde da bi ostala u ovom ili onom obliku“.

Vlasnik Icahn Enterprise-a se tako pridružio brojnim milijarderima koji su promenili svoje negativno mišljenje o kriptovalutama, uključujući Marka Kjubana, Majkla Sejlora i Hauarda Marksa.

1 KOMENTAR

  1. Kriptovalute su budućnost….
    Običan svet jedino nije svestan da ako 1 BC npr košta 35k$ ne moraju da kupe ceo, može i na decimale…. Oni koji su na vreme shvatili buduću vrednost kriptovaluta svi su se obogatili.
    Mi obični smrtnici možemo da se nadamo da će kripto projekat za svakoga, Pi Network, u svojoj završnoj fazi nešto vredeti… U pitanju je novi kripto projekat koji se trenutno besplatno stejkuje na mobilnom telefonu. Dakle nema ulaganja u skupu opremu i u električnu energiju.
    Instalirate Pi Network sa Google Play/Ap Store-a i unesete da vas je pozvao „photoivek“ i u igri ste. Dalje je lako uz samo malo strpljenja….
    Pozdrav i srećno.

Komentari su zatvoreni.

Preporučujemo

Pratite nas