Aranđelovac Retail Park kao novi centar grada 2025.

Foto: Arhitektonski biro LARK

Interesovanje investitora za izgradnju maloprodajnih parkova u Srbiji ne opada već nekoliko godina unazad. Investitori su najvećim delom fokusirani na izgradnju novih objekata na sekundarnim i tercijarnim lokacijama. U Centralnoj Srbiji nalazi se 14% ukupne ponude retail parkova u Srbiji, a region Šumadije privlači sve veću pažnju pa je tako kompanija „Peštan“ za 2025. godinu najavila i otvaranje novog maloprodajnog parka – Aranđelovac Retail Park.

Aranđelovcu sa istočne strane i svega 2km od centra grada, Aranđelovac Retail Park prostiraće se na 10,000 m2 i obuhvataće preko 15 maloprodajnih lokala. Obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta za sve posetioce, a kombinacija zakupaca uključivaće sadržaje za zabavu porodice, supermarket, restorane i kafiće, internacionalne i domaće zakupce sa ponudom mode, sportske opreme, opreme za kuću i domaćinstvo, među kojima će se naći i novi brendovi.

Kao ekskluzivni zastupnik za izdavanje maloprodajnih jedinica u okviru Aranđelovac Retail Parka, imenovana je kancelarija za Jugoistočnu Evropu renomirane međunarodne konsultantske kuće CBRE.

Aranđelovac Retail Park izdvaja se i po angažmanu domaćih kompanija – naime investitor je kompanija „Peštan“ iz Aranđelovca, čija istorija razvoja datira već više od 30 godina tokom kojih je „Peštan“ izrastao u tržišnog lidera u proizvodnji cevi od polimera na području Jugoistočne Evrope i kompaniju koja danas posluje u više od 80 zemalja u svetu.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde