Atanas Rajkov, novi potpredsednik za vodeća globalna tržišta kompanije Rakuten Viber

Foto: Rakuten Viber

Atanas Rajkov promovisan u Potpredsednika za vodeća globalna tržišta kompanije Rakuten Viber, saopšteno je iz kompanije.

Time će, kako se navodi, zajedno sa ostalim članovima top menadžmenta – uticati na odluke koje se budu ticale razvoja proizvoda, tehnologije i strategije kompanije. I pored toga, Atanas će se najviše baviti rastom poslovanja i razvojem poslovnih timova na svim ključnim tržištima širom sveta.

Sa preko 10 godina iskustva u oblasti tehnologije i telekomunikacija u Bugarskoj, Atanas je 2015. godine započeo svoju karijeru u Viberu na poziciji Generalnog direktora za Centralnu i Istočnu Evropu, u kojoj je svoje prve zapažene uspehe – pored matične Bugarske – postigao upravo na tržištu Srbije. Tokom osam godina do sada provedenih u Viberu, kompaniji-članici konglomerata za elektronsku trgoviju i finansijske tehnologije Rakuten iz Japana, Atanas je unapređivan 4 puta: u direktora i za globalna partnerstva sa telekom kompanijama, a zatim u Direktora za tržišta regiona MENA, ZND, Ukrajine, Zapadne Evrope i SAD – između 2017. i 2021.

Godine 2022. je imenovan u Višeg direktora zaduženog za razvoj Vibera na svim vodećim tržištima Vibera širom sveta, uključujući i Aziju.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

1 KOMENTAR

  1. Posto ce se Atanas baviti rastom poslovanja i razvojem poslovnih timova na svim kljucnim trzistima sirom sveta, valjda ce se zalagati za bilje uslove rada u svim kompanijama i zatvorenim prostorima, gde borave vise ljudi i osoba da rade i udisu cist vazduh uz fotokataliticki preciscivac vazduha. Danas je to veoma vazno za zdravlje, svih zaposlenih u kompanijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde