Besplatna internet prodavnica za preduzetnike

Internet prodavnica više nije luksuz nego osnovna potreba svakog malog trgovca i proizvođača u Srbiji. Bilo da se bavite proizvodnjom zdrave hrane ili opreme i igračaka za decu, bilo da pružate vodoinstalaterske ili frizerske usluge – vaši klijenti su se preselili na internet i vreme je da se i vi svoje usluge i proizvode ponudite tamo.

Dobra vest je da to sada možete uraditi brzo, lako, sigurno i – besplatno.

Gomba shop, platforma za internet trgovinu namenjena mikro i malim trgovcima, u saradnji sa kompanijom Mastercard i E-commerce Asocijacijom Srbije, pokreću akciju u okviru koje svi registrovani trgovci i preduzetnici mogu da postave svoje internet prodavnice u svega nekoliko klikova. 

Sve što treba da uradite je da se prijavite na strani www.mastercard.gombashop.rs do 15. aprila, a za one koji omoguće plaćanje karticama kao još jedan način da povećaju svoje prihode od prodaje, Gomba shop, Mastercard i E-commerce Asocijacija obezbedili su podršku koja uključuje postavku internet prodavnice i administrativnog panela, besplatan domen, tri meseca besplatnog korišćenja, besplatno profesionalno fotografisanje proizvoda.

Pored toga preduzetnici dobijaju i osnovnu SEO optimizaciju sajta, povezivanje sa Facebook i Instagram shop opcijama, povezivanje sa alatima sa Google Analytics & Google Search Console, vaučer za Facebook i Instagram reklamiranje u vrednosti od 50€, predavanja vodećih stručnjaka iz oblasti internet poslovanja, plaćanja i marketinga u okviru Akademije E-commerce Asocijacije Srbije i godišnje članstvo u E-commerce Asocijaciji Srbije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde