Delhaize Srbija od 1. januara ima privremenu direktorku

Foto: Delhaize

Kompanija Delhaize Srbija objavila je da će Gorica Jovović od 1. januara 2024. godine biti imenovana za privremenu generalnu direktorku kompanije.

Ona će naslediti Jana-Viljema Dokhejra posle tri godine na čelu kompanije. Gorica će odgovarati Jesperu Lauridsenu, generalnom direktoru Ahold Delhaize za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Jovović trenutno obavlja funkciju potpredsednice za nabavku i pozicioniranje proizvoda u Delhaiz Srbija. Njeno imenovanje na poziciju privremene generalne direktorke, rezultat je njene impresivne decenijske karijere u kompaniji i svedoči njenoj izuzetnoj poslovnoj sposobnosti i upravljanju, navodi se u saopštenju.

„Znanje i iskustvo koje je Gorica stekla prevashodno u domenu komercijalnog poslovanja, u kombinaciji sa dokazanom sposobnošću da motiviše i vodi različite timove, čini nas uverenim da će pod njenim rukovodstvom naše poslovanje u Srbiji nastaviti da raste i dodaje održivu vrednost našim kupcima, našim zaposlenima i lokalnoj zajednici“, rekao je Jesper Lauridsen, generalni direktor Ahold Delhaize za region centralne i jugoistočne Evrope (CSE).

Jovović je pre Delhaize-a, radila sedam godina u kompaniji Danone gde je bila u prodajnom i marketing timu za Adriatic region. Četiri godine provela je i u kompaniji InBev Group, kako piše na njenoj LinkedIn stranici.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde