Kako kupiti povoljnu polisu Biznis putnog osiguranja

Ova 2022. godina trebala bi da bude godina kada će se u naše živote vratiti putovanja. Svi izveštaji od početka ove godine ukazuju da se povećava broj letova, turističkih aranžmana, ali i putovanja vezanih za posao.

Kako pišu američki mediji broj poslovnih putovanja u ovoj godini već se povećao za 60 odsto, a pik se očekuje tokom ovog leta.

Poslovna putovanja podrazumevaju da se putno osiguranje za zaposlene odnosno članove obavezno obezbedi. Svako putovanje u inostranstvo podrazumeva obezbeđenje određene vrste zaštite, u slučaju da nešto ne pođe po planu. Zato mnoge kompanije zbog potrebe za čestim putovanjima u inostranstvo ugovaraju polise na godišnjem nivou, kojima obezbeđuju osiguravajuće pokriće za svoje zaposlene odnosno članove, u inostranstvu, za željeni broj dana. Na ovaj način se obezbeđuje povoljnija polisa osiguranja, koja je, u stvari, vrsta kolektivne polise osiguranja.

Jedna od osiguravajućih kuća koja nudi takvu uslugu je Sava osiguranje. Upravo za takve potrebe, Sava osiguranje je kreiralo novi web portal koji omogućava da se brzo i lako, nakon pristupa putem linka, preuzme potreban broj polisa odnosno potvrda putnog osiguranja. Preuzetu Potvrdu biznis putnog osiguranja klijent može da pošalje na željeni email ili da odštampa. Portal je dostupan 24/7, 365 dana u godini. Takođe, nakon izdavanja Potvrde automatski se umanjuje broj iskorišćenih dana od ukupnog broja kupljenih dana, odnosno dobija se informacija o broju preostalih dana osiguranja.

Pogodnosti za korporativne klijente: mogućnost kupovine osiguranja za sve zaposlene u kompaniji (članove sportkog saveza, poslovnog udruženja i sl.), samostalno preuzimanje potvrda od strane klijenta, jeftinija polisa osiguranja u odnosu na individualna osiguranja za isti nivo pokrića, brzina i jednostavnost dobijanja Potvrde za putovanje, kao i pristup aplikaciji u svakom momentu.

Treba dodati i da osiguravajuća pokrića u polisama odnosno potvrdama Biznis putnog osiguranja izdatim putem web portala, identična su pokrićima individualnih polisa osiguranja.

Kako kupiti povoljnu polisu Biznis putnog osiguranja

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde