Marriott i Millenium grade hotelski kompleks u Vranjskoj banji

Predstavnici domaće kompanije Millenium Resorts i američkog hotelskog lanca Marriott International potpisale su ugovor o saradnji u izgradnji hotelskog kompleksa u Vranjskoj Banji, a projekat je vredan 90 miliona evra.

Prema rečima direktora Millenium tima Stojana Vujka, ta kompanija uložiće 90 miliona evra u hotelski kompleks koji će se sastojati od dva hotela brenda Marriott i medicinskog centra Sofka, a potom u narednim fazama izgradnje i spa apartmana, bungalova i različitih pratećih sadržaja.

Prva faza radova, uključujući prvi hotel, trebalo bi da bude završena 2023. godine, a poslednja, četvrta do 2026. godine.

Kako su najavili investitori, banjski kompleks će biti izgrađen u četiri faze, do aprila 2026. godine. U taj projekat kompanija Milenijum će uložiti 90 miliona evra, a hotelska grupacija Marriott ima pravo na franšizu u roku od 20 godina.

U prvoj fazi je planirana izgradnja hotela „Westin“ Vranjska Banja sa četiri zvezdice, iz lanca Marriott, do aprila ili maja 2023. godine, a imaće 190 soba i apartmana, kongresni centar za 600 gostiju sa spa centrom od 4.000 kvadrata koji uključuje šest bazena, saunu i hamam.

U okviru tog hotela biće „Sofka“ medicinski centar, prostor za decu, fitnes i biznis centar.

U drugoj fazi biće izgrađen još jedan hotel iz lanca Marriott sa nazivom „Kralj Petar Prvi“ koji će imati pet zvezduca, dok će u trećoj fazi biti izgrađeni spa aparatmani, a u četvrtoj spa bungalovi.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde