Nove promene u Nelt Grupi

Foto: Nelt Grupa

Nelt Grupa je u prethodnom periodu predstavila set organizacionih promena koje imaju za cilj osnaživanje organizacije i uspešno sprovođenje poslovne strategije „Accelerate 2025”.

Jedna od važnijih promena je bila ona na čelu kompanije. Ranije je objavljeno da će od 1. jula novi generalni direktor (CEO) kompanije postati sadašnji potpredsednik Darko Lukić. Sada dolaze promene i u Bosni i Hercegovini.

Goran Cerovina, dosadašnji izvršni direktor Nelt doo, nastavlja karijeru na poziciji izvršnog potpredsednika Nelt Grupe za Adria tržišta (Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Hrvatsku, Albaniju i Kosovo), dok će ga na čelu kompanije u BiH naslediti Suzana Sikimić.

Cerovina postaje član Izvršnog odbora Nelt Grupe, a njegov fokus će u narednom periodu biti nastavak strategije rasta, širenje dobrih praksi između tržišta Nelt Grupe u Adria regionu, kao i dalji razvoj organizacije, navodi se u saopštenju.

„Sa mnogo entuzijazma preuzimam novu rolu. Naši direktori već rade izvanredan posao na svim tržištima u regionu, a moja pozicija je samo korak ka dodatnom ojačanju sinergije koju oduvek negujemo u Nelt Grupi“, poručio je Cerovina.

Izvršna direktorka za BiH Suzana Sikimić je tokom 15 godina u kompaniji obavljala različite role, sa rastućom odgovornosti u okviru sektora finansija.

„Goran je dao veliki doprinos u našoj kompaniji i ostavio značajno nasleđe. Osećam odgovornost i privilegiju da nastavim vođenje ove organizacije, sa izuzetnim ljudima i izvanrednim rezultatima.  Fokusirani na operativnu izvrsnost, ostajemo pouzdan partner našim principalima, kupcima i klijentima “, rekla je Suzana.

Nelt u saopštenju ističe da je ova promocija i jedan od primera strateškog odnosa prema rodnoj izbalansiranosti kompanije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde