Otvoren prvi co-working prostor za žene u Srbiji

U Beogradu je otvoren Female Net Club, koji predstavlja ekskluzivni co-working prostoru za žene.

Direktorka i osnivačica Female Net Danijela Golić rekla je da ovaj koncept pruža ženama mogućnost da razmenjuju informacije, profesionalno napreduju i inoviraju pod jedinstvenim krovom.

„U Srbiji, žene pokreću izuzetno mali broj startapova, uprkos značajnom procentu onih koje stiču visoko obrazovanje i imaju izuzetne poslovne ideje. Paradoksalno, ova brojka se značajno smanjuje kada žene prelaze na osnivanje poslovanja, favorizirajući muški preduzetnički segment,” rekla je Golić.

“Uprkos ovim izazovima, verujem u ključnu ulogu koju mogu imati klubovi poput Female Net-a. Ovaj ekskluzivni poslovni klub nije samo radni prostor; to je revolucija poslovnog okruženja gde žene mogu zajedno poslovno napredovati i stvarati. Verujem da je stvaranje ovakvog okruženja esencijalno, omogućavajući ženama da razmenjuju ideje, sarađuju na projektima i šire poslovnu mrežu na jedinstven način. Ovo je prilika da promenimo statistiku i pružimo ženama podršku koja im je potrebna kako bismo izbalansirali pejzaž preduzetništva u Srbiji,“ rekla je direktorka Female Net.

Sve informacije o ovom jedinstvenom co-working prostoru za žene možete naći OVDE.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

1 KOMENTAR

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde