Više
  - Reklama -

  Otvoren prvi Delta Planet u Srbiji. Mišković: Zadovoljstvo i za mene i za Niš

  Još članaka iz ove rubrike

  Šoping-mol Delta Planet u Nišu svečano je otvorio vrata za posetioce.

  Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 kvadratnih metara, na dve etaže i sa 850 parking mesta za posetioce, a izgrađen je za samo 14 meseci. Posetioci u njemu imaju na raspolaganju prodavnice vodećih modnih brendova, veliki broj restorana i kafića, knjižare, radnje za kućni dekor, a posebnu atrakciju predstavljaće najmoderniji bioskop sa 5 sala.

  Osnivač Delta Holdinga Miroslav Mišković tim povodom je na svom LinkedIn profilu napisao:

  “Danas smo otvorili Delta Planet u Nišu. Veliko zadovoljstvo za mene, jer ponovo u Srbiji realizujemo jedan veliki projekat. A sigurno je zadovoljstvo i za Niš, jer je otvoreno više od 1.000 radnih mesta.”

  Investicija u Delta Planet vredna je 70 miliona evra i deo je velikog investicionog plana Delta Holdinga, koji uključuje izgradnju poslovnog sedišta Delta House (otvaranje u leto ove godine), renoviranje Sava Centra (početak na jesen 2021.) i druge velike projekte u oblasti nekretnina.

   “Otvaramo šoping mol koji ima regionalni značaj i za građane, i za privredu Niša i okoline. Kapacitet Delta Planeta je takav da će privlačiti goste iz cele južne i istočne Srbije, a verujemo čak i iz susedne Bugarske. Sa otvaranjem 1.100 novih radnih mesta, to je jedan od Deltinih projekata koji utiče na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima poslujemo”, kaže Angelina Nekić, generalni direktor Delta Real Estate Grupe.

  Kao znak zahvalnosti za dobrodošlicu Nišlija, Delta Planet završava i uređenje parka iza objekta i dela keja uz Nišavu. Na ovoj lokaciji biće formirano dečje igralište i zasađeno 90 novih stabala. Na samoj lokaciji šoping-mola, zasađeno je još 140 sadnica zimzelenog i listopadnog drveća i 6.000 komada ukrasnog šiblja.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo