Playboy preuzima lanac seksualnog wellnessa

Playboy Enterprises dogovorio je preuzimanje lanca seksualnog wellnessa Lovers.

Akvizicija je poslednji korak Playboya da se preusmeri sa svog nasleđenog medijskog poslovanja nakon zatvaranja časopisa prošle godine i usmeri prema svom poznatom logotipu zečje siluete kako bi pomogao u izgradnji robne marke potrošačkih proizvoda.

Dogovor procenjuje da matična kompanija Loversa TLA Acquisition Corp vredi oko 25 miliona dolara. Playboy je rekao da očekuje da će Lovers dodati oko 45 miliona dolara prihoda tokom sledećih dvanaest meseci.

„Područje za koje smatramo da je trenutno najveća finansijska prilika nalazi se u prostoru seksualnog wellnessa. To je vrlo fragmentirana industrija ”, rekao je izvršni direktor Playboya Ben Kon.

„Verujemo da s brendom Playboy donosimo jedinstvenu konkurentsku prednost na sto da bismo postali lider u ovoj kategoriji“, dodao je Kon.

Lovers posluje putem interneta, kao i u 41 trgovini u pet američkih država, prodajući proizvode za seksualni wellness i zdravlje, uključujući donje rublje i proizvode za intimnost. Po zaključenju dogovora, Lovers će prodavati Playboyeve proizvode za seksualni wellness, prenosi Seebiz.

U oktobru prošle godine Playboy pristao da izađe na berzu spajanjem sa kompanijom Mountain Crest Ackuisition Corp gde se vrednost Playboya procenila na 413 miliona dolara, uključujući i dug.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde