Rasprodate pletene stolice na kojima su sedeli Megan, Opra i Hari

Intervju Megan Merkl, vojvotkinje od Saseksa i princa Herija kod Opre Vinfri digao je veliku prašinu u svetskim medijima. Mediji, korisnici društvenih mreža, ali i sama kraljevska porodica sada zauzimaju strane, a najveća polemika vodi se oko toga da li je Bakingemska palata rasistička ili ne.

Ali pored medija, koji novim informacijama povodom intervjua skupljaju klikove, još neko je zaradio na ovom medijskom spektaklu.

Verovali ili ne, pletene stolice na kojima su sedeli Megan, Hari i Opra su rasprodate.

Kako piše CNN, Kristofer Najt, glumac i preduzetnik objavio je na svom Facebook profilu da pletene i bagremove stolice Burchett, koje prodaje njegova kompanija za nameštaj, nema više na zalihama na sajtovima kao što su Overstock i Amazon.

 „Tokom Oprinog senzacionalnog intervjua sa princom Harijem i Megan ove nedelje, nismo ni pomislili da će naš nameštaj uopšte biti primećen, ali desilo se!“

Komplet, koji košta 554 dolara, viđen je od strane oko 17,1 miliona gledalaca u nedelju uveče u Sjedinjenim Državama i 11 miliona u Velikoj Britaniji narednog dana.

„Za razliku od ranije, kada je odeća bila u prvom planu, ovaj put je nameštaj postao deo priče“, rekao je portparol kompanije za CNN Business. „Čini se da sve što kraljevski članovi kažu, učine ili dodirnu privlači interesovanje.“

Kristofer Najt je 1988. godine napravio pauzu od glume da bi nastavio poslovnu karijeru. Postao je preduzetnik, pokrenuvši kompaniju za 3D grafiku i posao sa obrazovnim proizvodima, a kasnije je lansirao svoj brend nameštaja 2012. godine.

Ovo nije prvi put poslednjih meseci da je neki proizvod iznenađujuće postao centar pažnje tokom gledanog sadržaja na televiziji. Poslednji slučaj su rukavice koje je nosio američki senator Berni Sanders tokom inauguracije predsednika Džoa Bajdena, podseća CNN.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde