Tačka preokreta: Novi principi liderstva – Nove strategije za budućnost na Balkan Business Forumu 26. maja

Balkan Business Forum je regionalno značajna poslovna konferencija koja godinama unazad okuplja, podržava i neguje zajednicu lidera. Ovogodišnji forum biće održan 26. maja 2022. godine u Kombank Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum je međunarodni događaj prepoznatljiv po aktuelnim i inovativnim temama kroz koje nas vode svetski poznati predavači. Ovaj događaj posvećen je poslovnom i ličnom razvoju lidera i rukovodioca na svim pozicijama. Proteklih godina posećivan je od strane eksperata, CEO, lidera, direktora i top menadžmenta iz najuglednijih kompanija u regionu.

Ove godine, kada se svet menja brže nego ikada, Forum će pružiti svež pogled na poslovanje i liderstvo. Ovogodišnja tema jeste – Designing the future Leadership – a nju će predstavljati svetski poznati stručnjaci David Gram & Jitske Kramer, koji će kroz predavanja gostima pretočiti svoje višegodišnje iskustvo.

Balkan Business forum i predavači

Konferencija će ove godine kao predavače ugostiti Davida Grahama i Jitske Kramer.

David Gram je ekspert za inovacije, senior direktor inovacija u LEGO Group, Direktor u LEGO Ventures. Osnivač je kompanije Diplomatic Rebels. Kao globalni lider u multinacionalnoj kompaniji, mentor velikog broja svetskih kompanija i član upravnog odbora nekoliko međunarodnih organizacija, David nam donosi nov i jedinstven set veština i alata za lidere i vlasnike biznisa. Ove godine na radionici ‘Od korporativnog giganta do agilnog ekosistema’, David će podeliti svoje široko znanje i iskustvo kako bi nam pomogao u stvaranju angažovanijih timova i uspešnijih organizacija.

Jitske Kramer je korporativna antropološkinja, CEO kompanije Human Dimensions, koosnivačica Akademije za organizacionu kulturu. Autorka je nagrađivanih knjiga i dobitnica ‘Trainer of the year’ nagrade 2013. godine. Kao priznati svetski stručnjak sa impresivnim iskustvom održavanja preko 400 CEO radionica, svojim pričama povešće nas na daleko putovanje u ljude, organizacije i rešenja svakodnevnih organizacionih problema i međuljudskih konflikata. Kroz svoj inspirativni masterclass: Organizacione lekcije iz antropologije, Jitske će obrađivati teme odlučivanja, komunikacije, liderstva i organizacionih kultura i promena.

Gosti Balkan Biznis Foruma će moći da dobiju odgovore na svoje goruće probleme i nedoumice direktno od vodećih stručnjaka sa kojima će razmenjivati poslovno iskustvo. Poslovnim liderima je Balkan Business Forum već nekoliko godina ključno mesto za uspešno prognoziranje narednih trendova i preokreta u poslovanju.

Detalji o BBForumu 2022, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu Foruma www.bbforum.rs.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde