U Beogradu cela poslovna zgrada izdata jednom zakupcu

Celokupni poslovni objekat „Revolucija“ sa više od 10.000 kvadrata kancelarijskog, maloprodajnog i garažnog prostora, izdat je u celosti i to jednoj kompaniji kao zakupcu, čemu je posredovala najveća regionalna konsultantska kompanija CBRE South Eastern Europe.

Iako smo pitali ko je zakupac poslovnog objekta, iz kompanije CBRE istakli su da u ovom trenutku ne mogu da otkriju ko je njihov klijent niti iz koje industrije dolazi.

„Radi se o najvećoj transakciji izdavanja poslovnog prostora na tržištu Beograda u 2022. godini. Ovim smo potvrdili vodeću poziciju koju kompanija CBRE South Eastern Europe ima kada govorimo o transakcijama izdavanja poslovnog prostora i savetovanja vodećih svetskih i lokalnih kompanija iz širokih segmenata poslovanja.“, istakao je Ivan Stojić, rukovodilac odeljenja za poslovni prostor u kompaniji CBRE SEE.

Kako navodi Stojić, pored brojnih transakcija izdavanja kancelarijskog prostora završenih tokom ove godine, izdavanje poslovnog objekta „Revolucija“ dodatno je doprinelo povećanju tržišnog udela kompanije u ovom segmentu tržišta nepokretnosti i potvrđivanju vodeće pozicije kako u Srbiji, tako i na drugim tržištima jugoistočne Evrope na kojima kompanija posluje.

„Iza svake transakcije, bez obzira na njen obim, stoji konsultantski pristup, niz istraživanja i analiza tržišnih trendova i vrednosti, a pre svega razumevanje poslovanja klijenta i njegovih potreba. Pored ekspertize samog konsultanta, ključ uspešne saradnje leži i u poverenju koje se gradi sa klijentom“, istakla je Jelena Aleksić, direktor saradnik u CBRE SEE, koja je u ovoj rekordnoj transakciji zastupala klijenta.

Poslovni objekat „Revolucija“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji najpoznatijeg beogradskog bulevara. Reč je kancelarijskom prostoru A klase, koji prati najnovije trendove u građevinarstvu i dizajnu enterijera uz primenu standarda zaštite prirode i COVID-19 preventivnih elemenata, kao što su dotok svežeg vazduha u konferencijskim salama, beskontaktno otvaranje vrata i slično.

Investitor projekta je Granit Invest, kompanija sa bogatom tradicijom u građevinskoj indutriji, dok je idejno rešenje izradio renomirani beogradski projektni studio Zabriskie.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde