Više
  - Reklama -

  U Srbiju stigla najveća kompanija za nekretnine u svetu

  Još članaka iz ove rubrike

  Otvaranjem prvog market centra u Beogradu, kompanija Keller Williams, po broju agenata i obimu poslovanja najveća kompanija za nekretnine na svetu, ozvaničila je prisustvo na našem tržištu.

  Kompanija proširuje svoje poslovanje u Evropi sa novom master franšizom u Srbiji, koja je dodeljena kompaniji Cvetković-Roškov, objavljeno je na konferenciji za medije u organizaciji Privredne komore Srbije.

  „Sa ponosom objavljujem da smo postali deo globalne mreže koju čine 50 zemalja sa 190.000 agenata ze nekretnine raspoređenih u 400 market centara pod okriljem kompanije Keller Williams“  reči su Milana Cvetkovića Regionalnog direktora Keller Williams Srbija.

  Modeli, sistemi i tehnologija koje Keller Williams donosi na naše tržište otvaraju nove potencijale za agente-preduzetnike i, kao što je dokazano na globalnom nivou, podižu standard usuge.

  „Mi smo kompanija broj 1 po izboru klijenata i agenata širom sveta, napravljena od agenata za agente. Fokus u radu kompanije je na edukaciji. Preko Keller Williams Univerziteta raspolažemo razvijenim sistemima koji nam omogućavaju da unapredimo znanje naših agenata u bilo kojem trenutku karijere“ ističe Regionalni trening menadžer Dušanka Kovačević.

  Keler Williams je pre svega tehnološka kompanija. Najavljena ulaganja u tehnologiju prevazilaze milijardu dolara. Posedujemo naprednu korisničku platformu i sopstveni cloud kojim gradimo globalnu mrežu nekretnina. Nekretnine na našoj mreži vidljive su svim agentima Keller Williams-a u svetu.  

  „Posedujemo platformu koja omogućava agentima da naprave sopstveni brend, izgrade sopstveni biznis i postanu uspešni preduzetnici“ ukazuje Vladan Petrović Regionalni direktor za tehnologiju.

  Planirano širenje na tržište u zemlji podrazumeva otvaranje market centara u svim većim gradovima u Srbiji.

  „Kompanija na globalnom nivou podržava agente da samostalno razvijaju svoje poslovanje. Otvaranjem novih market centara stvoriće se mreža uniformnih usluga najvišeg kvaliteta“ poručila je Zorica Joksović-Ivačković Regionalni market centar administrator.

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo