Više
  - Reklama -

  Acibadem kupio Bel Medic

  Još članaka iz ove rubrike

  Acıbadem Health Group, svetski poznat lanac bolnica, postao je većinski vlasnik Bel Medica, vodeće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji.

  Ova zdravstvena ustanova sa tradicijom dugom 26 godina, ubuduće će poslovati pod nazivom Acıbadem Bel Medic, a suvlasnik i generalni direktor, kao i dosad, biće Jasmina Knežević, saopšteno je iz kompanije. 

  Acıbadem Healthcare Group posluje u Turskoj od 1991. godine. Sistem na globalnom nivou funkcioniše u još 4 evropske države (u Severnoj Makedoniji, Bugarskoj, Holandiji a sada i u Srbiji), sa 21 bolnice, 13 ambulantnih centara, više od 4.200 kreveta, sa preko od 22.500 zaposlenih i 4.000 doktora. Acibadem Health Group pripada drugom na svetu najvećem lancu bolnica IHH.

  “Verujem da će nivo zdravstvenih usluga u Srbiji biti podignut na mnogo viši nivo zahvaljući sinergiji koja će se stvoriti u saradnji Acibadema sa Bel Medicom, koji je jedan od ključnih pružalaca zdravstvenih usluga u Srbiji”, rekao je Mehmet Ali Aidınlar, osnivač i predsednik Acıbadema.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo