Acibadem kupio Bel Medic

Acıbadem Health Group, svetski poznat lanac bolnica, postao je većinski vlasnik Bel Medica, vodeće privatne zdravstvene ustanove u Srbiji.

Ova zdravstvena ustanova sa tradicijom dugom 26 godina, ubuduće će poslovati pod nazivom Acıbadem Bel Medic, a suvlasnik i generalni direktor, kao i dosad, biće Jasmina Knežević, saopšteno je iz kompanije. 

Acıbadem Healthcare Group posluje u Turskoj od 1991. godine. Sistem na globalnom nivou funkcioniše u još 4 evropske države (u Severnoj Makedoniji, Bugarskoj, Holandiji a sada i u Srbiji), sa 21 bolnice, 13 ambulantnih centara, više od 4.200 kreveta, sa preko od 22.500 zaposlenih i 4.000 doktora. Acibadem Health Group pripada drugom na svetu najvećem lancu bolnica IHH.

“Verujem da će nivo zdravstvenih usluga u Srbiji biti podignut na mnogo viši nivo zahvaljući sinergiji koja će se stvoriti u saradnji Acibadema sa Bel Medicom, koji je jedan od ključnih pružalaca zdravstvenih usluga u Srbiji”, rekao je Mehmet Ali Aidınlar, osnivač i predsednik Acıbadema.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde