Airport City Beograd dobija i novi Marriott hotel

Foto: AFI Europe Serbia

AFI Europe Serbia objavila je strateško partnerstvo sa kompanijom Marriott International u cilju izgradnje prestižnog Marriott hotela unutar renomiranog poslovnog parka Airport City Belgrade.

„Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da najavim početak ovog perspektivnog partnerstva. Kombinujući izvrsno globalno iskustvo koje ima kompanija Marriott International sa posvećenošću naše kompanije AFI Europe Serbia, nastavljamo da implementiramo inovacije u svetu poslovnih prostora i poslovnih parkova“, rekao je Adir El Al, direktor kompanije AFI Europe Serbia. 

AC Hotel by Marriott Beograd biće smešten unutar jedne od tri nove jedinstvene zgrade na samom početku poslovnog parka Airport City Belgrade. Ovaj strateški položaj ima za cilj da unapredi boravak svih zakupaca, dopunjujući postojeći spektar sadržaja koji uključuje banke, kafiće, restorane i prodavnice.

Paralelno s proširenjem Airport City Business Avenije, AC Hotel by Marriott će se posebno istaći na samom ulazu u Airport City Belgrade, navodi se u saopštenju. Sa ukupno 209 soba i četiri zvezdice, kao prestižni poslovni hotel sa kongresnim centrom, ovaj vizionarski koncept zapravo simbolizuje spoj biznisa i ugostiteljstva.

„Uzbuđeni smo što donosimo naše bogato korisničko iskustvo na tako obećavajuću destinaciju kao što je  glavni grad Beograd“, rekla je Silvija Lovreta, senior direktor za međunarodni razvoj hotela u jugoistočnoj Evropi, International. „AC Hotel je jedan od od 30 najistaknutijih brendova u portfoliju Marriot Bonvoy, dizajniran, prefinjen, prilagođen i osmišljen tako da obezbedi svim gostima besprekorno iskustvo. Svaki AC Hotel ima namenski dizajnirane prepoznatljive prostore, koji omogućavaju savršenu ravnotežu forme i funkcije. Srećni smo što u saradnji sa AFI Europe Serbia širimo naše prisustvo u Srbiji“, dodala je Lovreta.

Početak izgradnje hotela AC Hotel by Marriott Belgrade zakazan je za 2024.godinu.

Pored Airport City Belgrade, AFI Europe Serbia je zadužena i za druge poslovne objekte u Beogradu kao što su Business Garden, Skyline Belgrade i novi poslovni park  AFI City Zmaj.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde