Ovo su 3 razloga zašto je AFI City Zmaj mesto za svaki uspešan biznis

Foto: AFI Europe

Nije uvek opravdana tvrdnja „nije važno gde si, nego s kim si“. U poslu je nekada presudna lokacija sa koje zaposleni mogu da pruže svoj maksimum. Prateći svetske trendove, renomirani izraelski investitor AFI Europe Serbia otvorio je prve dve zgrade u okviru epicentra poslovne budućnosti u Srbiji. AFI City Zmaj poslovni park obuhvata sve što je potrebno da se odgovori na izazove u stremljenjima ka većem uspehu. Predstavljamo vam ključne karakteristike za razvoj poslovanja, a koje su utkane u svaki segment ovog novog poslovnog parka.

Podsticanje kreativnosti

Jasno je da su ideje gorivo sutrašnjice. One pokreću svet, a njih stvaraju ljudi. To su imali na umu i u kompaniji AFI Europe Serbia kada su se upustili u projekat dovođenja poslovnih trendova u Srbiju. Oslonac svakog uspešnog biznisa su zaposleni i ideje, a puno se pažnje posvećuje obezbeđivanju vrhunskih uslova za njihov rad i razvoj. Sve ovo zajedno direktno utiče na napredak kompanije u globalu.

AFI City Zmaj je osmišljen tako da svim zakupcima omogući najbolje uslove za razvoj biznisa. Prvi i osnovni podrazumeva zadovoljstvo zaposlenih. Prostor je optimizovan da se radno vreme može provesti izuzetno kreativno i relaksirajuće. Dodatni sadržaji u vidu teretane na otvorenom, šaha na otvorenom, stolova za stoni tenis, pružaju mogućnost da se zaposleni u toku pauza na poslu odmore kroz fizičke aktivnosti ili svoje misli usmere na drugu stranu i relaksiraju se malo u toku radnog dana. Ujutru su svakako pošteđeni stresa tokom traženja parkinga, jer se u poslovnom parku, u prvoj fazi izgradnje, nalazi više od 450 mesta. Sve ovo će doprineti povećanju kreativnosti što direktno utiče na rast i napredak kompanije. Svemu treba dodati da je investitor AFI Europe Serbia vodio računa o doprinosu zelenoj transformaciji, pa se tako u biznis parku nalaze i punjači za električne automobile, električne bicikle, kao i za telefone.

Širenje poslovnih konekcija

Važno je prepoznati talas promena koji dolazi i uhvatiti ga na vreme poput iskusnog surfera. Takva transformacija je na vidiku, imajući u vidu moderne trendove koje investitor AFI Europe Serbia kontinuirano implementira u našoj zemlji kroz različite projekte. Tako na primer, nove poslovne potrebe zahtevaju i prilagođen poslovni prostor. Pored toga što mora ispuniti uslove za ugodan i kreativan radni dan, poslovni prostor mora da bude i mesto za širenje poslovne mreže i kontakata. Pružajući apsolutne pogodnosti za budućnost, AFI City Zmaj je poželjan poslovni prostor za brojne kompanije, a time pruža mogućnost da se svi biznisi koji se vode odatle uspešno umreže. U prošlosti je upravo to stvorilo titanske poslovne četvrti u svetu, a kako se istorija stalno ponavlja, sigurno je da AFI Europe Serbia postavlja stabilne temelje budućeg poslovanja i gradi mesto koje će biti sinonim za uspeh.

Ovo su 3 razloga zašto je AFI City Zmaj mesto za svaki uspešan biznis

Isplativost

Optimizacija budžeta i pametno ulaganje novca je prioritet svim velikim kompanijama. Činjenica je da je biznis počeo da se relocira. U potrazi za prostorom koji će biti prava investicija, danas svedočimo primeni svetskog standarda da se poslovni centri izmeštaju u gradske kvartove koji nisu u centru grada. Osim što garantuje mir koji urbana buka često može da poremeti, AFI City Zmaj ističe se svojim eksterijerom, ali i odličnom strateškom lokacijom. Na krilima uspeha prethodnih dokazanih projekata kompanije AFI Europe Serbia, koji su ulepšali i unapredili poslovno lice Beograda, ovaj novi poslovni centar predstavlja mesto koje će aposlutno opravdati svaki dinar uložen u najam prostora.

Često čujemo da je za uspeh potrebna sreća. AFI City Zmaj svim svojim prednostima dokazuje da se izbor poslovnog prostora za pozicioniranje biznisa, neće oslanjati samo na sreću, već i na iskustvo i ekspertizu, koje ovaj investitor provereno poseduje i dokazuje iz dana u dan.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde