Branko Babić izabran za EY Preduzetnika godine u Srbiji

Foto: Promo / EY

Branko Babić, ispred kompanije Phi Academy, dobitnik je prestižnog priznanja EY Preduzetnik godineTM koje međunarodna revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) tradicionalno dodeljuje najboljim domaćim preduzetnicima.

Pored glavne nagrade, revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) uručila je priznanja Stojanu Dangubiću, ispred kompanije Aling Conel u potkategoriji EY Inovativni Preduzetnik godine, dok je Miloš Kostić, osnivač i vlasnik kompanije MT-Komex odneo priznanje u potkategoriji EY Brzorastući Preduzetnik godine, saopšteno je.

„Samo učešće u ovom programu je zaista velika čast. Izuzetno sam ponosan na to što sam se našao u društvu fantastičnih preduzetnika i što ću predstavljati našu zemlju u Monte Karlu. Ova pobeda neverovatna je motivacija za svaki naredni preduzetnički poduhvat“, izjavio je Branko Babić, osnivač i vlasnik kompanije PhiAcademy i EY Preduzetnik za 2022. godinu.

Kompaniju PhiAcademy osnovao je 2014. godine. Delatnosti kompanije PhiAcademy su edukacija i obučavanje ljudi za izvođenje tretmana trajne šminke, proizvodnja boja i alata potrebnih za trajno šminkanje, njihova prodaja i distribucija po čitavom svetu putem online platforme. Jedina je kompanija koja svojim poslovanjem obuhvata sve segmente procesa u izvođenju trajne šminke. Ovo je najveća akademija lepote na svetu čije je sedište u Srbiji (Beograd), a posebni dodatni sektori u distribuciji i proizvodnji nalaze se u Austriji, Nemačkoj i Srbiji.

Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik 2022. godine, Branko Babić, predstavljaće Republiku Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godineTM, u junu mesecu u Monte Karlu.

U ovogodišnjem izboru takmičilo se 35 kandidata koji stoje ispred 28 kompanija, a ovaj izbor obeležili su i impresivni poslovni rezultati, pa su ove kompanije zajedno ostvarile poslovni prihod od 209 miliona evra, a zapošljavaju ukupno više od 2.700 ljudi.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde