Čačanski čips i Gricko dobili nove suvlasnike

Čuveni Čačanski čips i Gricko dobili su nove suvlasnike.

Potpisivanjem ugovora o kupoprodaji, Nelt Grupa postala je suvlasnik kompanije Chips Way, jednog od lidera na tržištu slanih grickalica. Ovom akvizicijom, Nelt Grupa potvrđuje strateško opredeljenje ka dugoročnom razvoju i širenju portfolija sopstvenih brendova, saopšteno je.

Proizvodnja proizvoda biće nastavljena u pogonima fabrike u Čačku, odakle će se Neltovom distributivnom mrežom širiti najpre po Srbiji, a zatim i na ostalim tržištima u Evropi, najavili su generalni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić, izvršni direktor za tržište Srbije Robert Jenovai, generalni direktor kompanije Chips Way Luka Jovanović i partner u investicionom fondu Integral venture partners Marko Hinić, obraćajući se prodavcima Nelta iz čitave Srbije na kick-off-u održanom tim povodom u Beogradu.

Fabrika za proizvodnju čipsa počela je sa radom 1971. godine u Čačku i tada je bila jedina domaća fabrika ovog tipa. Stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje danas pozicioniraju Chips Way kao jednog od lidera na tržištu grickalica.

„Široki portfolio proizvoda ove komapnije više od 50 godina uliva sigurnost u pravi i najbolji izbor proizvoda koji su postali unikatni sinonim zabave, druženja i nezaobilaznog grickanja“, navodi se u saopštenju.

Najpoznatiji brendovi Chips Way-a su Čačanski čips, Flips, Gricko i kokice.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde