CBRE SEE imenovao Moniku Gajevsku za Rukovodioca pododeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj

CBRE SEE imenovao je Moniku Gajevsku za rukovodioca Pododeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj.

U svojoj novoj ulozi, Gajevska će se fokusirati na jačanje saradnje sa postojećim klijentima, kao i dalji rast kompanije na tržištu, nastavljajući praksu pružanja vrhunskih savetodavnih usluga investitorima, developerima i zakupcima.

Ovim povodom, Boško Tomašević, generalni direktor CBRE SEE, izjavio je:

„Sa skoro desetogodišnjim iskustvom u oblasti poslovnih nekretnina, uspesima koje je ostvarila širom regiona Jugoistočne Evrope, kao i odličnim menadžerskim veštinama, uveren sam da je Monika najbolja osoba za ovu poziciju i da će ostvariti izvanredne rezultate. Posebno sam zadovoljan što je Monika neko ko se našem timu pridružio na samom početku poslovanja u regionu Jugoistočne Evrope i ovo je odličan primer kako CBRE neguje i unapređuje svoje talente.”

Monika Gajevska, rukovodilac Pododeljenja za poslovni prostor za tržište Bugarske u kompaniji CBRE SEE, naglasila je:

„Počastvovana sam što mi je poverena tako važna uloga, posebno imajući u vidu izglede i mogućnosti koje nude tržišta poslovnog prostora u Sofiji i Bugarskoj. Imajući u vidu da većina kompanija nastoji da vrati svoje poslovanje u poslovne zgrade nakon ukidanja mera za suzbijanje Covid-19, ali uz uvođenje hibridnog načina rada, suočavamo se sa veoma aktivnim i izazovnim tržištem. Zahtevi po pitanju zaštite životne sredine, društvene odgovornosti i savesnog korporativnog upravljanja (ESG), kao i rastuća potražnja za fleksibilnim i co-working poslovnim prostorima, pokrenuće evoluciju na tržištu poslovnih nepokretnosti u narednom periodu, pre svega kada govorimo o kvalitetu poslovnih objekata.

Sa našim poznavanjem lokalnog poslovnog okruženja, u kombinaciji sa iskustvom i resursima globalne CBRE mreže, uverena sam da ćemo doprineti značajnom razvoju bugarskog tržišta poslovnog prostora.”

Kako je Gajevska izjavila, CBRE SEE će se takođe fokusirati na proširenje tima Pododeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj.

 „Posebno sam zadovoljna što privlačimo iskusne profesionalce iz oblasti nekretnina. Nedavno nam se pridružio na poziciji Senior konsultanta pridružio Konstantin Vladov, koji poseduje značajno iskustvo u zastupanju zakupaca, a u narednom periodu planiramo da dodatno proširimo tim“, rekla je Gajevska.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde