Nova predsednica Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova

Generalna direktorka Delta Auto grupe i potpredsednica Delta Holdinga Aleksandra Đurđević izglasana je za predsednicu Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, navodi se u saopštenju Delta Motors.

Đurđević je izglasana jednoglasno na izbornoj skupštini, na predlog Upravnog odbora i predsedavaće asocijaciji tokom naredne dve godine.

Na sednici su izabrani i novi članovi Upravnog odbora: Dušan Joksimović (Star Import), Slobodan Pešić (Porsche SCG), Slobodan Marjanović (Mazda), Ediz Husović (Toyota Srbija), Milan Belin (Renault Nissan Srbija) i Jelena Janićijević (Burnout), koji će na tim funkcijama takođe biti tokom predstojećeg dvogodišnjeg mandata.

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova potvrdila je i izveštaj o radu, finansijskom poslovanju, budžet i plan za naredni period.

„Tom prilikom utvrđeni su i budući ciljevi koji su usmereni ka pokretanju dijaloga sa relevantnim institucijama i kompanijama radi razvoja infrastrukture za električna vozila, finansijskim i nefinansijskim podsticajima za kupovinu elektrifikovanih vozila i interesnom umrežavanju, kao i bezbednosti u saobraćaju“, navodi se.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde