Da li imate plan B?

PROMO – U nestabilnim vremenima neophodno je imati plan B kada je reč o planiranju budućnosti i usklađivanju želja i potreba. Kontekst globalnih izazova donosi neizvesnost, a Addiko banka je kreirala rešenja koja će zadovoljiti potrebe klijenata i za dodatnim kešom i za depozitima i na taj način nastoji da olakša planiranje svakog kućnog budžeta ili ostvarivanje ciljeva. Na temu zašto je važno imati plan B smo razgovarali sa Vojislavom Lazarevićem, predsednikom Izvršnog odbora Addiko banke. On za Bonitet kaže da je neophodno pratiti svakodnevne izazove i, u skladu sa tim, osluškivati potrebe klijenata kako bi se na pravi način i u pravom trenutku odgovorilo na trenutnu situaciju.

– Uvek je dobro imati plan B kada govorimo o nepredviđenim troškovima ili planovima za štednju, a Addiko banka je tu za sve kojima je potreban dodatni keš ili žele da oroče novac po posebnim uslovima. Addiko banka, kao specijalizovana banka koja nudi proizvode i usluge visokog kvaliteta, odlučila je da ponudi dobre uslove za svoje najtraženije proizvode i klijentima olakša dalja planiranja. Za štednju u evrima, u promo periodu do 31.oktobra, ponuđene su odlične kamatne stope, a pored toga Addiko banka nastoji da bude tu i za klijente kada im je neophodan dodatni finansijski podsticaj i da ih podrži kroz svoju ponudu brzih keš kredita, do 3 miliona dinara i 71 mesec, bez troškova obrade kreditnog zahteva – izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Klijentima Addiko banke je na raspolaganju brzi keš kredit, bez troškova obrade kreditnog zahteva, troška povlačenja Kreditnog biroa i menica, a kao i do sada, zahtev za ovaj proizvod mogu podneti online ili u najbližoj ekspozituri Addiko banke i preliminarni odgovor dobiti u najkraćem roku. To međutim, nije sve. Kada je u reč o štednji, za potrebe uvećanja ličnog fonda, koji će u doglednom trenutku u budućnosti svakako dobro doći, Addiko banka je omogućila oročenje u evrima na 12 meseci, uz odličnu kamatnu stopu, od čak 2,25% (EKS 1,91%).

Addiko banka nudi dobre uslove, bilo da je reč o brzom keš kreditu ili štednji, koji imaju glavni cilj da smanje neizvesnost i pomognu klijentima da ostvare svoje želje. Addiko banka je uvek tu da ponudi rešenja ne samo kada sve ide kako treba, već i za plan B!

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde