Da li znate koliko stvarno košta da osigurate svoj dom?

PROMO – U svoj dom utkali ste toliko ljubavi i truda i u njemu gradite najlepše uspomene. Konačno ste iz podstanarske garsonjere prešli u kuću ili stan koje možete nazvati svojim i u kojima vaša deca imaju svoju sobu i kutak za igru, a vi ogromnu terasu na kojoj mogu da stanu sve biljke koje sa ljubavlju uzgajate i na kojoj ćete piti prvu jutarnju kafu.

Tu je i polica sa koje sijaju svi pehari i priznanja za vaša i dostignuća vaših mališana! A našli ste mesta i za kutak u kom ste tako uredno poređali sve one flaše vina koje donosite sa putovanja, koje sa prijateljima volite da degustirate.

Na vama je da uživate u svakom trenutku koji provodite ušuškani u svom domu i sačuvate svoju oazu mira i sigurnosti, a to možete učiniti tako što ćete uplatiti polisu Imovinskog osiguranja.

Kupovinom polise Imovinskog osiguranja, vaš dom (ukoliko je ugovoreno) možete zaštititi od sledećih rizika:

  • požara i udara groma
  • eksplozija
  • oluja
  • grada
  • pada letelice
  • izliva vode iz instalacija
  • provalne krađe i razbojništva
  • loma stakala.

Najvrednija imovina koju posedujemo je dom. Zato nemojte dozvoliti da neprijatna iznenađenja poremete planove za budućnost i naruše vašu oazu mira i spokoja.

U današnje vreme osiguranje doma više nije stvar luksuza. Za samo 2.156 RSD godišnje možete osigurati objekat površine 50 m2, stariji od 5 godina, od požara i izliva vode iz instalacija i biti bezbrižni tokom cele godine. Navedena premija se odnosi samo na osiguranje objekta, bez osiguranja stvari u domaćinstvu. Sve pakete koje AMS Osiguranje ima u ponudi možete pogledati na sajtu www.ams.co.rs.

Potrebno je da osigurate svoj dom!

Pozovite već danas kontakt centar AMS Osiguranja na broj 0800 009 009 ili polisu Imovinskog osiguranja kupite na webshop.ams.co.rs i nastavite da uživate u stvaranju uspomena sa svojom porodicom!

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde