Direktor poznate PR agencije dao otkaz nakon skandala na zabavi

PRATITE NAS

Poslednji članci iz ove rubrike

Kao što ste primetili, vreme korporativnih žurki se vraća. Sa nešto boljom epidemiološkom situacijom, počelo je organizovanje proslava, konferencija, treninga i sličnog. Ali bez obzira što ste se uželeli događaja, poslovnih partnera, prijatelja koje ćete sigurno viđati, nemojte da vas “emocije” ponesu. Zato pročitajte ovu vest.

Direktor jedne PR agencije u Velikoj Britaniji dao je otkaz nakon što je napravio skandal na jednoj dobrotvornoj zabavi.

Deklan Keli, direktor agencije Teneo, rekao je da je napustio funkciju predsednika i izvršnog direktora firme, nakon „nehotične, javne i sramotne greške“.

Kako mediji prenose, Keli je optužen da je u pripitom stanju “neprimereno dodirivao brojne žene bez njihovog pristanka”.

2. maja sam napravio nenamernu i sramotnu grešku za koju sam preuzeo punu odgovornost i izvinio se direktno pogođenima, kao i svojim kolegama i klijentima. Usledila je kampanja protiv reputacije naše firme koja će se možda nastaviti i narednih dana. Međutim, bez obzira na istinitost bilo koje takve stvari, ne želim da one neprestano ometaju poslovanje naše kompanije. U cilju zaštite zaposlenih u Teneu i njegovih klijenata, i uz snažnu podršku moje porodice, odlučio sam da napustim kompaniju i podnesem ostavku na mesto predsednika i izvršnog direktora,“ napisao je Keli u izjavi za medije, prenosi BBC.

U odvojenoj izjavi, odbor direktora Tenea saopštio je da je za novog izvršnog direktora imenovao suosnivača i glavnog operativnog direktora kompanije Pola Kerija.

Preporučujemo