Film o „Dogecoin milioneru“ debituje na festivalu Tribecca

Na Tribecca Film Festivalu 10. juna 2023. biće prikazan film o kome se već sada priča u finansijskom svetu.

This Is Not Financial Advice” (Ovo nije finansijski savet), u režiji nagrađivanih reditelja Krisa Templa i Zaka ​​Ingrasija, razotkriva zapanjujuće rizike i koristi današnjih tržišta.

Film, kako se najavljuje, kroz komentare stručnjaka i priče o stvarnim ljudima koji pokušavaju da zarade milione, izaziva anksioznost, pišu američki mediji.

Dokumentarni film prikazuje Glaubera „Pro“ Kontesotoa, imigranta koji radi na više poslova i živi u stanu od 220 kvadrata, koji svoju životnu ušteđevinu kocka na kriptovalutu nastalu iz šale. Dva meseca kasnije, on postaje „Dogecoin milioner“ i heroj njegovih rastućih YouTube pratilaca. Sve to izgleda lako, ali kao što će “Pro” uskoro otkriti, još je lakše izgubiti sve.

“Investitori amateri kao što je “Pro” moraju da se kreću kroz krajolik koji je prepun prevara, loših saveta i straha od propuštanja (tzv. fomo). Film razotkriva zapanjujuće rizike i koristi današnjeg tržišta kroz komentare stručnjaka i priče stvarnih ljudi koje izazivaju anksioznost koji pokušavaju da zarade milione”, navode autori.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde