Ilon Mask dobio blizance sa koleginicom. Sada ima devetoro dece

Ilon Mask je 2021. godine dobio je blizance sa Šivon Zilis, direktorkom njegove kompanije za veštačku inteligenciju Neuralink, pokazuju novi sudski dokumenti.

Svetski mediji prenose da najbogatiji čovek na svetu sada ima devetoro dece, uključujući petoro dece sa svojom prvom ženom Džastin Mask i dvoje sa pevačicom Kler Baučer, poznatom kao Grajms.

Sudski dokumenti do kojih je došao Business Insider i koji su objavljeni u sredu pokazuju da su Ilon Mask i Zilis podneli peticiju za promenu imena svojih beba blizanaca tako da „imaju prezime njihovog oca i da sadrže prezime njihove majke kao deo srednjeg imena“.

Peticija je podneta u Ostinu u Teksasu, gde su bebe rođene, i odobrio ju je sudija. Zilis se navodno porodila u novembru 2021. godine, nedeljama pre nego što su Mask i Baučer dobili drugo dete preko surogata.

Zilis, 36, rođena je u Kanadi i studirala je ekonomiju i filozofiju na Jejlu pre nego što je radila u IBM-u, a kasnije u Bloomberg Beta, fondu rizičnog kapitala. Smatra se zvezdom u usponu u svetu veštačke inteligencije, piše Guardian.

Mask je u prošlosti promovisao povećanje nataliteta, govoreći da će se „civilizacija srušiti“ ako ljudi ne budu imali više dece.

„Mislim, ja radim svoj deo posla, haha“, napisao je nedavno na Twitteru povodom pada nataliteta u SAD.

U aprilu je jedna od njegovih ćerki podnela zahtev da promeni prezime i da se pravno odvoji od Maska, rekavši da ne želi „da bude u srodstvu sa mojim biološkim ocem na bilo koji način, obliku ili formi“.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde