Konzilijum laboratorije novi član MediGroup sistema

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, MediGroup i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, Konzilijum, formirali su strateško partnerstvo sa ciljem daljeg razvoja i širenja mreže poslovanja. Ujedinjenje će povećati dostupnost usluge najvišeg standarda pacijentima, kojima će sada zdravstvena zaštita i laboratorijske analize biti dostupne na više od 77 lokacija širom zemlje, navodi se u saopštenju.

Konzilijum je prva privatna akreditovana laboratorija u Srbiji, koja je počela sa radom 1994. godine, a konstantnim unapređivanjem i proširenjem delatnosti, 2007. godine postala je Zavod za laboratorijsku dijagnostiku. “Već 28 godina uspešnog rada čini da ovo partnerstvo igra važnu ulogu u jačanju kapaciteta i pružanju vrhunske zdravstvene usluge u čitavoj Srbiji”, navodi se.

Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema rekao je da je udruživanje sa zavodom Konzilijum prilika da “budemo još bliži našim sugrađanima”.

“Uvereni smo da ćemo nastaviti da pružamo najkvalitetniju uslugu, po kojoj smo naši partneri i mi prepoznatljivi”, rekao je.

Mihailo Obućina, direktor strategije i razvoja MediGroup sistema istakao je da je udruživanje tržišnih lidera Konzilijuma i MediLab laboratorija  “sigurna dobitna kombinacija”.

BDK Advokati i KPMG savetnici pri transakciji

Transakciju su u ime MediGroup sistema vodili Mihailo Obućina, Jelena Tonić i Nadica Stanar, sa BDK Advokatima kao pravnim, i kompanijom KPMG kao finansijskim i poreskim savetnicima. Predstavnici Konzilijuma u ovom procesu bili su Nikola Topalov, Aleksandar Topalov i Sava Čavoški, dok je pravni savetnik bio advokat Đorđe Ivanišević.

MediGroup sistem nastao je 2013. godine ujedinjenjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova i usmeren je na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde