Kraj za dve najpopularnije TV emisije o automobilima

Foto: Amazon Prime

Dve najpopularnije zabavne televizijske emisije vezane uz automobile mogle bi otići u istoriju.

Snimanje Top Gear-a prekida se, a navodno je snimljena i poslednja epizoda Grand Tour-a, piše Autonet.

Džeremi Klarkson, Džejms Mej i Ričard Hamond navodno su ovih dana dovršili snimanje epizode avanturističke zabavne TV serije The Grand Tour za Amazon Prime Video. Snimanje je dovršeno u Zimbabveu, nova dugometražna epizoda biće sada montirana pa prikazana na Amazonovom streaming servisu tokom sledeće godine, a saznaje se da bi mogla ujedno biti i – poslednja.

Trojica britanskih automobilističkih ikona utočište su proteklih sedam godina utočište našli na Amazonu, otkako su se razišli s BBC-jem. U tom su vremenu snimili tri sezone klasičnih studijskih emisija s različitim popularnim segmentima, a nakon toga i pet posebnih dugometražnih epizoda, koje su se na Amazonu pokazale kao gledanije. Nakon pete – mogao bi uslediti kraj, a Amazon navodno razmatra angažovanje ‘trojca’ u nekim drugim ulogama i na drugim projektima.

Odlaskom njih trojice u ovom formatu u penziju svet će ostati bez poslednjeg traga originalnog Top Gear-a.

Kraj posle dve decenije

Naime, i britanska verzija, niti približno popularna poslednjih godina, stala je sa snimanjem novih epizoda. Svemu je kumovala nesreća jednog od voditelja, Endrjua Flintofa, krajem prošle godine, nakon čega je odlučeno da će produkcija biti pauzirana. Ta pauza nedavno se pretvorila u trajnu, pa je BBC nedavno objavio da se emisija neće vratiti na ekrane u doglednoj budućnosti.

Više od dve decenije duge tradicije i omiljena zabava mnogih ljubitelja avantura, automobilizma i politički nekorektnog humora uskoro će završiti, bez iole dostojne zamene na vidiku, piše Autonet.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde