Više
  - Reklama -

  Lufthansa postala konsultant novog CG avio prevoznika

  Još članaka iz ove rubrike

  Jedna od vodećih avio-kompanija, Lufthansa, izabrana je na međunarodnom konkursu za konsultanta novog crnogoskog nacionalnog avio-prevoznika ToMontenegro.

  Iz ToMontenegra su saopštili da će stručni tim Lufthanse već od ponedeljka početi saradnju sa menadžmentom nacionalne avio-kompanije, kako bi se jasno definisala njena strategija i struktura, prenose podgoričke Vijesti.

  Tendencija menadžmenta je, kako su kazali, izgradnja avio-kompanije po najmodernijim tržišnim principima, koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbednost i kvalitetnu uslugu budućim putnicima.

  “Veliki broj svetskih kompanija, kao što su Lufthansa, Boeing i PWC, javio se na međunarodni konkurs, od kojih je izabrana Lufthansa zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svetskih avio-kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”, navodi se u saopštenju.

  Saradnja Lufthanse i ToMontenegra, kojom će se definisati strategija i struktura kompanije, osnova je stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio-prevoznika, koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate, prenosi podgorički dnevnik.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo