Mirjana Garapić Zakanyi nova članica IO Milenijum osiguranja

Nadzorni odbor „Milenijum osiguranje“ a.d.o. imenovao je novog člana Izvršnog odbora, Mirjanu Garapić Zakanyi, finansijskog stručnjaka u oblasti finansijskog sektora.

“Sa istaknutom karijerom u upravljanju finansijskim institucijama, Mirjana u svoju novu ulogu donosi veliko iskustvo u strateškom upravljanju, finansijskom upravljanju kao i upravljanju rizicima”, navodi se u saopštenju.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobila priliku da postanem deo ove ugledne regionalne kompanije i radim sa uspešnom ekipom profesionalaca u Milenijum osiguranju, kompaniji koja ima za cilj izvrsnost u poslovanju, dalji rast i osvajanje tržišta kroz vrhunsku brigu o svojim korisnicima, kao i da bude u vrhu inovativnih poslovnih tehnologija. Nadam se da će moj dolazak doprineti kvalitetu tima i radujem se izazovima i prilikama koji su pred nama. Fokusiraćemo se na uvođenje digitalnih  inovacija i promena u poslovanju, kako bi ostali u vrhu po konkurentnosti i raznovrsnosti usluga na tržištu osiguranja u Srbiji, a samim tim i pružali vrhunsku uslugu klijentima. Preda mnom je velika odgovornost, ali sam uverena da ću zajedno sa svojim saradnicima uspešno odgovoriti na izazove u godinama pred nama“, kaže Mirjana Garapić Zakanyi.

Garapić Zakanyi je magistar Kvantitativnih finansija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u  Beogradu. Tokom karijere radila je u više banaka u Srbiji, na pozicijama člana Izvršnog odbora. Preko deset godina rukovodila je poslovanjem nemačke regionalne bankarske grupe – ProCredit u Srbiji i regionu. Nakon toga, bila je zadužena za pokretanje poslovanja prve mobilne i digitalne banke u regionu, koju je u Srbiji osnovao vodeći norveški telekomunikacioni operater Telenor. U „Milenijum osiguranje“ a.d.o. dolazi sa pozicije člana Izvršnog odbora MIRABANK AD.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde