Mobi Banka ukida naknade za primaoce zarade

Foto: Twenty20

Po ugledu na najnovije trendove koje diktiraju vodeće digitalne banke u svetu, Mobi Banka je predstavila tržištu novu 5+ ponudu za primaoce zarade i time postala jedina banka u Srbiji čiji klijenti mogu da koriste gotovo sve bankarske usluge u vezi sa tekućim računom bez naknade.

Mobi Banka ukida naknade za primaoce zarade

Ukoliko prenesete minimum 35.000 RSD zarade ili penzije u Mobi Banku i izaberete Progresiv paket imaćete pravo na brojne pogodnosti, od besplatnog održavanja viševalutnog računa, preko mogućnosti podizanja gotovine na bankomatima svih banaka bez naknade, pa sve do neograničenog broja transakcija bez dodatnih troškova.

Na dohvat ruke korisnicima je i onlajn menjačnica sa povoljnijim kursevima za razmenu dinara i evra, a tu je i bolja kamatna stopa ukoliko se odlučite za kreditnu karticu. Ova ponuda nije vremenski ograničena: benefiti su na raspolaganju sve dok primate zaradu ili penziju u Mobi Banci. Izostanak jedne zarade ne znači automatski i gubitak prava na pogodnosti.

Zahvaljujući ovoj ponudi imaćete priliku da uštedite, dok uživate u najboljem doživljaju digitalnog bankarstva uz aplikaciju koja pruža mogućnost potpune kontrole nad sredstvima i transakcijama u svakom trenutku.

Za više informacija o 5+ ponudi, posetite sajt Banke ili naše kreditne savetnike u Yettel prodavnicama na 48 lokacija širom Srbije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde