Mtel dobio novu direktorku

Nova izvršna direktorka kompanije Mtel je Tatjana Mandić, koja je na toj funkciji nasledila Vladimira Lučića. Lučić, koji je predsednik Odbora direktora M:tel-a, kompaniju je vodio od juna 2012. godine, dok je u decembru prošle godine imenovan za generalnog direktora Telekoma Srbije, saopšteno je iz kompanije.

Mandić, kako se navodi, ima više od 30 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, kao i da je poslednjih pet direktor Sektora za ekonomske poslove kompanije.

„Karijeru je počela 1991. godine, nakon što je prva u generaciji diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U JPTT saobraćaja Crne Gore je obavljala poslove bilansiste, a od 1999. godine je u Pošti Crne Gore obavljala funkciju šefa računovodstva“, navodi se u saopštenju koje prenosi Investitor.me.

Mandić je u kompaniji Mtel od njenog osnivanja. U junu 2013. godine imenovana je na funkciju zamenika direktora Sektora za ekonomske poslove, a od decembra 2016. godine za direktora tog sektora.

„Mandić je radila na svim većim projektima u kompaniji, od kojih su najznačajniji uvođenje računovodstveno-finansijskog aplikativnog rešenja Navision i akvizicije kablovskih operatora, te njihove integracije u M:tel. Tokom 2012. godine obavlja funkciju ovlašćenog zastupnika privrednog društva Fibernet, a u periodu od kad je M:tel postao vlasnik Media Net-a, obavljala je funkciju izvršnog direktora Media Net-a“, navodi se u saopštenju.

Mandić je od 2018. godine radila u timu Telekom Srbija grupe na akviziciji oko 20 kablovskih operatora, kao i na projektu implementacije SAP-a u M:tel-u, a bila je i vođa projekta implementacije elektronske fiskalizacije.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde