Muzičar Džon Ledžend pokreće svoj prvi tehnološki startap

Foto: Youtube / VEVO

Muzičar Džon Ledžend pokreće svoj prvi tehnološki startap, društvenu aplikaciju pod nazivom “It’s Good” koja ima za cilj da korisnicima pruži personalizovane preporuke za hranu i putovanja.

Kompanija je ovog meseca prikupila 5 miliona dolara za finansiranje od investitora, od kojih je jedna i Lightspeed Venture Partners (LVP).

LVP je kompanija iz Silikonske doline koja se rano kladila na Snap, kao i ugostitelja Dejvida Čanga i preduzetnicu Džesiku Albu.

Aplikacija je pokrenuta u martu sa samo odabranom grupom korisnika po pozivu.

“It’s Good” je, kako kažu, pruža mnogo bolju asistenciju u preporukama od postojećih platformi kao što su Yelp i Google Reviews, gde je teško proučiti veliki broj recenzija.

Aplikacija pruža preporuke iz društvenih krugova korisnika, kao i od kritičara, poznatih ličnosti, uticajnih i drugih javnih ličnosti.

Nezgodno vreme

“It’s Good” se pokreće u teškom trenutku u Silicijumskoj dolini, gde startapi nastavljaju da smanjuju troškove i smanjuju procene usred sve raširenije prakse smanjenog finansiranja.

Ulaganje u ovakve aplikacije bilo je posebno izazovno s obzirom na ukorenjenu dominaciju postojećih platformi društvenih medija i Apple-ovih ograničenja za prikupljanje podataka mobilnih uređaja iz 2021. koji se koriste za ciljano oglašavanje – koji je veliki izvor prihoda za aplikacije za društvene mreže. Ledžend je ranije osnovao liniju za negu kože pod nazivom Loved01 i LVE, brend vina.

https://www.youtube.com/watch?v=nRpjsFcb2uo

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde