Švajcarski biznismen Blagoje Antić ima novi projekat u Dubaiju

Foto: DHG grupa

DHG Holding, švajcarski građevinski gigant čiji je osnivač i direktor Blagoje Antić, najavio je svoj prvi projekat u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE)“. Sa preko 30 godina iskustva u građevinskoj industriji, DHG Holding je postavio visoke standarde kvaliteta širom Švajcarske. Sada, kompanija planira da donese svoj potpis kvaliteta i inovacija u Dubai.

Novi projekat u Dubaiju je smešten u Jumeirah Village Circle, biće prvi takve vrste u UAE. Obuhvata 430 stanova, nudeći premijum kvalitet po pristupačnoj ceni.

Švajcarski biznismen Blagoje Antić ima novi projekat u Dubaiju

Dubai je postao sinonim za inovacije

„Oduševljeni smo što predstavljamo DHG Holding tržištu UAE. Dubai je postao sinonim za inovacije i luksuz u svetu nekretnina. Sa našim novim projektom želimo da ponudimo nešto što do sada nije viđeno na tržištu – kombinaciju švajcarskog kvaliteta i dubaijskog luksuza. Uočili smo prazninu na tržištu nekretnina u  UAE za koju verujemo da DHG Holding može popuniti. Naša namera je da kreiramo apartmane izvanrednog kvaliteta po prihvatljivim cenama. Decenijama smo u svakom projektu širom Švajcarske postavljali visoke standarde kvaliteta i sada prenosimo tu istu posvećenost i inovativnost na projekte koje ćemo realizovati u UAE.“ rekao je Blagoje Antić, osnivač i direktor DHG kompanije.

UAE je poslednjih godina postao magnet za globalne investitore u sektoru nekretnina. Prema izveštajima, tržište nekretnina u Dubaiju je zabeležilo rast od 95% u prvom kvartalu 2023. godine u odnosu na prethodnu godinu. Samo u maju 2023. godine, zabeleženo je 11,700 transakcija vrednih AED 34 milijarde, sa off-plan prodajom koja čini 49% ukupnih prodaja.

Šta je DHG Grupa?

Blagoje Antić,poznat je po svojim inovativnim građevinskim rešenjima i visokokvalitetnim nekretninama u Švajcarskoj. DHG Grupa kreirala je preko 2 miliona kvadratnih metara stambenog i komercijalnog prostora, a trenutno razvijaju 935 nekretnina u Švajcarskoj, UAE i Srbiji, čija je ukupna vrednost 521 miliona evra. Vlasnici su 1280 jedinica u Švajcarskoj.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde