Najveća regionalna FinTech konferencija dovodi u Zagreb 30 međunarodnih top lidera industrije

Tim vrhunskih stručnjaka FinTech scene predstavlja Money Motion, najveću regionalnu FinTech konferenciju, koja će se održati 09. i 10. marta u Zagrebu. Vodeća FinTech imena na tržištu – ASEE, Monri, UBIK, Mastercard i OTP Banka – udružila su snage u organizaciji ove konferencije kako bi omogućili regionalnim profesionalcima i entuzijastima jedinstvenu priliku za razgovor s globalnim stručnjacima, razmenu iskustava i znanja i stvaranje relevantnih poslovnih odnosa.

Money Motion, u partnerstvu s Nexi Grupom, dovešće više od 30 lidera industrije i 50 brendova kako bi razgovarali o sadašnjosti i budućnosti FinTecha – jedne od najdisruptivnijih tehnologija našeg vremena. Učesnici i posetioci mogu da očekuju dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rešenja na raskršću tradicionalnog finansijskog tržišta i najsavremenijih tehnologija našeg vremena.

“Razmena znanja i iskustava iz FinTecha je nužna, naročito kad je reč o profesionalcima s globalnog tržišta, što je razlog da verujemo da je Money Motion inicijativa koja nam je bila potrebna i koja će u ovoj godini postaviti temelje i postati referentna tačka za sve one koji žele i mogu da pruže znanja, kao i za one koji ta znanja žele da upiju. Uz Mastercard stoji i tim vrhunskih stručnjaka, s kojima verujemo da ćemo napraviti korak napred i pozicionirati Zagreb kao „it“ mesto na mapi globalnog FinTecha”, poručila je Gea Kariž, direktorka marketinga u Mastercardu u Hrvatskoj.

Za pristup svim sadržajima konferencije dovoljna je jedna ulaznica koju možete nabaviti na platformi Entrio. Ulaznice izlaze u prodaju u ograničenim serijama. Serije blind bird i super early birdulaznica rasprodate su u rekordnom roku, a nova serija early bird ulaznica u prodaji je po ceni od 99 evra. Plan objave novih serija ulaznica možete pratiti na službenoj web stranici konferencije i na društvenim mrežama.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde