Nezaboravna krstarenja sa Allegrom i kruzerima Royal Caribbean

Allegra Krstarenja, vodeća turistička agencija u regionu specijalizovana za prodaju krstarenja i avio karti u saradnji sa američkom kruzing kompanijom Royal Caribbean predstavila je zajednički brend Royal Caribbean Adria ove dve kompanije, čime je dugogodišnja uspešna saradnja podignuta na viši nivo. Allegra Krstarenja postala je zvanični međunarodni partner Royal Caribbean-a za Jadranski region. Kao međunarodni predstavnik brenda, Allegra Krstarenja je jedini ekskluzivni zastupnik Royal Caribbean krstarenja za prostor Zapadnog Balkana (Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije) putem koje turističke agencije i zainteresovani putnici mogu rezervisati, sada već svima dostupna, željena krstarenja.

Nakon višegodišnje uspešne saradnje ove dve kompanije kreiran je sajt za rezervisanje Royal Caribbean krstarenja u realnom vremenu i na našem jeziku. Sajt će uskoro biti predstavljen i na drugim jezicima regiona. Stoga vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da ljubitelji krstarenja od sada mogu rezervisati svoj odmor na brodovima Royal Caribbean i na našem jeziku putem nove web platforme za online rezervacije: www.royalcaribbeanadria.com.

Mihailo Vukić, vlasnik agencija Allegra Krstarenja je istakao da je „Čast biti deo velike i renomirane internacionalne kompanije kao što je Royal Caribbean i postati njen zvanični zastupnik za ceo region. Novi sajt koji zajednički pokrećemo na našem jeziku doprineće boljem korisničkom iskustvu svih ljubitelja krstarenja, kao i onih koji prvi put žele da idu na krstarenje, pošto će biti u prilici da željene destinacije pretražuju na svom jeziku.“

Royal Caribbean International više od 50 godina predstavlja svetskog lidera u pružanju nezaboravnog iskustva na moru. Svaka klasa brodova, u vlasništvu Royal Caribbean Group, predstavlja jedinstveno arhitektonsko čudo sa najnovijom tehnologijom i luksuznom ponudom koja je namenjena savremenim putcima željnih avanture i dobrog provoda. Brend je pionir u pružanju jedinstvenih putovanja na 240 različitih svetskih destinacija u šezdeset i jednoj zemlji na šest kontinenata, uključujući i svoje privatno ostrvo na Bahamima.

Posetite našu novu web stranicu www.royalcaribbeanadria.com jer je Vaš savršen odmor na brodu udaljen samo jedan klik.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde