Novi Projekat DHG Grupe u Dubaiju: „Helvetia Residences“

Foto: DHG

Internacionalna građevinska kompanija DHG uspešno je lansirala svoj prvi projekat u UAE, „Helvetia Residences“ u naselju Jumeirah Village Circle (JVC) u Dubaiju, sa investicijom vrednom oko 200 miliona dolara.

„Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim naš novi projekat Helvetia Residences. Posvećenost kvalitetu i inovacijama, koju smo godinama razvijali u Švajcarskoj, sada uvodimo na tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata.“, rekao je Blagoje Antić, osnivač i predsednik upravnog odbora kompanije prilikom svoje uvodne reči na događaju povodom lansiranja projekta 15. februara u hotelu Ritz Carlton u Dubaiju.

Novi Projekat DHG Grupe u Dubaiju: „Helvetia Residences“

„Naš cilj je da, u skladu sa dugogodišnjom filozofijom kompanije, ponudimo prvoklasne stanove po pristupačnim cenama i time postavimo nove standarde.“  

Zabeležen je ogroman rast u potražnji za nekretninama u Dubaiju, sa 68,783 prodaje u 2023. godini, što je više nego dvostruko u poređenju sa prethodnom godinom. Sa populacijom Dubaija koja se približava četiri miliona ljudi i koja će do 2040. godine dostići oko osam miliona ljudi, Helvetia Residences predstavlja strateški odgovor DHG Grupe na profitabilno tržište Dubaija.

Novi Projekat DHG Grupe u Dubaiju: „Helvetia Residences“

Velika potražnja još pre početka gradnje

„Velika potražnja za stanovima u okviru projekta Helvetia premašila je sva naša očekivanja. Na dan lansiranja projekta uspešno smo prodali čak 20% dostupnih jedinica.“, ističe Miloš Antić, član upravnog odbora i podpredsednik DHG Grupe. Helvetia Residences se nalazi u naselju Jumeirah Village Circle (JVC) u Dubaiju i ima u ponudi 430 stanova različitih veličina – od studija do jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana – kao i sve pogodnosti modernog urbanog života. Pored teretane i bazena, zgrada sadrži restoran, sobu za meditaciju, dečije igralište, stazu za trčanje, apoteku kao i prodavnicu prehrambenih proizvoda.

Novi Projekat DHG Grupe u Dubaiju: „Helvetia Residences“

Na događaju prilikom lansiranja projekta Miloš Antić je izjavio: „Posvećeni smo razvoju već prelepog horizonta Dubaija sa nizom projekata širom grada u narednim godinama, ali to je putovanje korak po korak koje započinjemo u srcu JVC. Investitori mogu biti sigurni da ulažu u projekat svetske klase, dok će krajnji korisnici osetiti poboljšano iskustvo stanovanja koje smo demonstrirali na brojnim projektima širom Švajcarske.“

Kompanija DHG donosi švajcarski pečat na tržište UAE kroz projekat Helvetia Residences, jača svoj uticaj na tržište nekretnina u Dubaiju i istovremeno jača svoj portfolio. Do danas, 30-godišnja evidencija DHG Grupe uključuje dostignuća kao što su: isporuka preko 300 projekata, preko 1000 nekretnina za izdavanje u Švajcarskoj, izgradnja i razvoj 2,5 miliona kvadratnih metara, i preko 1000 stambenih jedinica u razvoju.

Novi Projekat DHG Grupe u Dubaiju: „Helvetia Residences“

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde