Više
  - Reklama -

  Payoneer i eBay objavili početak saradnje

  Još članaka iz ove rubrike

  Payoneer, globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu koja podstiče rast miliona digitalnih biznisa širom sveta, objavio je da je pokrenuo saradnju sa eBayom kako bi prodavcima u odabranim zemljama omogućio da budu plaćeni za ono što prodaju na eBay platformi, saopštila je ova kompanija.

  Kako se navodi, Payoneer od aprila 2021. godine upravlja naplatama eBay prodavaca iz Kine, dok će eBay proširiti upravljanje plaćanjima širom sveta. Payoneer i eBay nameravaju da ovu uslugu uvedu i u drugim zemljama tokom ove godine.

  Payoneer je, kako se navodi u saopštenju, tokom 2020. godine obradio platne transakcije u vrednosti od 44,4 milijarde dolara, što je 53 odsto više nego 2019.

  Nikola Mehandžić, koji je u ime platforme Payoneer zadužen za tržišta Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Crne Gore, istakao je da kompanija ulaže velike napore da pomogne razvoj međunarodnih biznisa, te da je partnerstvo sa eBayom jasan dokaz toga.

  „Ovo strateško partnerstvo omogućiće ljudima širom sveta da lakše trguju i obavljaju transakcije. E-komerc zajednica u balkanskom regionu već je značajna, sa hiljadama lokalnih preduzeća koja prodaju na međunarodnom tržištu. Kako se digitalizacija trgovine ubrzava kao rezultat pandemije kovida, verujemo da ćemo i u narednoj godini beležiti eksplozivan rast iz ovog regiona“, ukazao je Mehandžić.

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo