Po peti put: OTP Startup Booster Program

Redakcija
Redakcija
Bonitet.com

Poslednji članci iz ove rubrike

OTP Grupa i ove godine, po peti put, pokreće svoj međunarodni program za saradnju sa startap kompanijama sa nazivom OTP Startup Booster Program.

Ovom inicijativom koja se sastoji od nekoliko etapa, inovativna rešenja se usmeravaju od procesa mapiranja poslovnih potreba pa sve do uvođenja rešenja i otvorena je za startape iz celog sveta, sa već proverenim proizvodima ili poslovanjem koje se nalazi u intenzivnoj skejlap fazi. Uz učešće različitih delova bankarske grupe, OTP ima za cilj da podstakne ovu poslovnu saradnju i implementira pilot projekte sa izabranim kandidatima. Prijave  su otvorene do 11. aprila.

„Ponosan sam što je cela Grupa, zajedno sa bankama članicama, uključena u OTP Startup Booster Program, kako bi pružila podršku širenju inovativnih finansijskih rešenja širom regiona. Posebno me raduje što se svake godine prijavljuje sve više kandidata i što imamo odličnu saradnju sa našim startap partnerima“, izjavio je András Fischer, direktor Odeljenja za inovacije OTP Banke (OTP LAB).

Ovo je peti put da je OTP bank objavila svoj međunarodni startap program. Pogodnosti koje izabrani kandidati OTP Startup Booster Programa mogu da dobiju su brojne: pored pilot projekta sa bankarskom grupom, mogu da učestvuju u stručnoj radionici, dobiju kako internu tako i eksternu podršku mentora, i imaju brojne prilike za umrežavanje. OTP LAB koji koordinira Programom širom OTP Grupe, prikupio je više od  150 poslovnih potreba i tema od početka januara do sredine februara, za koje se traže inovativna rešenja u saradnji sa izabranim startap kompanijama.

Osim tradicionalnih kategorija poslovnih potreba  finansijske institucije kao i tokom prethodnih ciklusa, ove godine prioritetan fokus daje se tzv. rešenjima izvan bankarstva i inovacijama koje podržavaju održivost i ekološki osvešćen svakodnevni život klijenata i Banke.

Za više informacija o Programu posetite www.otpstartup.com

Preporučujemo

Pratite nas