Više
  - Reklama -

  Posle 37 godina na Super Bowlu neće biti Budweisera

  Još članaka iz ove rubrike

  Budweiser posle 37 godina neće imati reklamu na Super Bowlu. Najveći sportski događaj u SAD na kojem kompanije potroše skoro pola milijarde dolara i koji obećava veliku gledanost jer će se u njemu sastati prošlogodišnji prvak Kanzas siti i tim jednog od najboljih kvoterbekova svih vremena Toma Brejdija, Tampa bej, tako ostaje bez još jednog oglašivača.

  Budweiser se odlučio da ove godine novac usmeri na podizanje svesti o vakcinaciji protiv covida-19 i već je određeni novac donirao u te svrhe. 

  Kako kažu u kompaniji, Budweiser ipak neće odustati od reklamiranja makar na internetu i već je spremna nova kampanja, ali sa istom temom – koronavirusom.

  Oni nisu jedina kompanija koja je odustala od Super Bowl-a. Pre njih to su učinili i Coca-Cola i Pepsi.

  Kako je iz CBS-a, rečeno CNN Business-u prodat je “određen broj reklama za veče 7. februara”, ali kako se ocenjuje to pokazuje problem, jer je ista TV kuća prošle godine objavila da su sve reklame prodate još u novembru.

  Stručnjaci ocenjuju da ovakvi potezi ipak više govore o tome kakvo je raspoloženje u SAD, nego da li je Super Bowl dobra platforma za oglašavanje.   

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo