Prodat Delta City

Kompanija MPC Properties, kupila je Delta City šoping centar, saopšteno je iz kompanije.

MPC retail portfolio čine UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator centar Beograd i Immo Outlet centar, a kada su poslovne zdrade u pitanju Ušće Tower One i Ušće Tower Two poslovni centri, Navigator Business Complex, TLD Belgrade i Plaza Prima.

„Kupovinom Delta City šoping centra, MPC Propeties je u mogućnosti da svojim zakupcima i poslovnim partnerima ponudi ne samo kvalitetan i raznovrstan portfolio, već i najbolje tržišne uslove za razvoj poslovanja. Naša dugogodišnja ekpertiza u razvoju i upravljanju najvećim retail i office projektima u zemlji, uigran tim internacionalnih i domaćih stručnjaka, najšira mreža internacionalnih i regionalnih brendova, ali pre svega stabilan i održiv portfolio, čine MPC Properties pouzdanim partnerom za razvoj i nadogradnju biznisa. Ovom akvizicijom naša retail mreža broji čak pet šoping centara i predstavlja apsolutnog lidera na domaćem tržištu, ali i šire“, izjavio je CEO MPC Properties Maxence Liagre.

Prethodni vlasnik ovog šoping centra je bio Hystead Limited sa sedištem u Velikoj Britaniji, koji je Delta City Mall kupio od Delta Holdinga za 127,8 miliona evra u februaru 2016.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde