Prodat Delta City

PRATITE NAS

Poslednji članci iz ove rubrike

Kompanija MPC Properties, kupila je Delta City šoping centar, saopšteno je iz kompanije.

MPC retail portfolio čine UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator centar Beograd i Immo Outlet centar, a kada su poslovne zdrade u pitanju Ušće Tower One i Ušće Tower Two poslovni centri, Navigator Business Complex, TLD Belgrade i Plaza Prima.

„Kupovinom Delta City šoping centra, MPC Propeties je u mogućnosti da svojim zakupcima i poslovnim partnerima ponudi ne samo kvalitetan i raznovrstan portfolio, već i najbolje tržišne uslove za razvoj poslovanja. Naša dugogodišnja ekpertiza u razvoju i upravljanju najvećim retail i office projektima u zemlji, uigran tim internacionalnih i domaćih stručnjaka, najšira mreža internacionalnih i regionalnih brendova, ali pre svega stabilan i održiv portfolio, čine MPC Properties pouzdanim partnerom za razvoj i nadogradnju biznisa. Ovom akvizicijom naša retail mreža broji čak pet šoping centara i predstavlja apsolutnog lidera na domaćem tržištu, ali i šire“, izjavio je CEO MPC Properties Maxence Liagre.

Prethodni vlasnik ovog šoping centra je bio Hystead Limited sa sedištem u Velikoj Britaniji, koji je Delta City Mall kupio od Delta Holdinga za 127,8 miliona evra u februaru 2016.

Preporučujemo