Šarl Bude, novi CEO iO Partners

iO Partners, real estate kompanija sa sedištem u Beču, a koja ima i kancelariju u Beogradu, saopštila je da je za novog izvršnog direktora kompanije imenovala Šarla Budea.

Kako se navodi u saopštenju, Bude ima bogato i dugodišnje iskustvo u real estate industriji, a dolazi u kompaniju posle 18 godina provedenih u JLL-u.

On je u toj kompaniji od 2015. godine bio izvršni direktor za Francusku, Belux, južnu i centralnu Evropu.

“Pod njegovim vođstvom, JLL je udvostručio prihode, ali i započeo važnu transformaciju poslovanja integracijom baze podataka i stavljanjem tehnologije u srce svojih poslovnim operacija”, navodi se u saopštenju.

“Radujem se što sam postao deo kompanije iO Partners zbog mogućnosti da doprinesem njenom poslovnom rastu. Moj cilj je da iskoristim inovativne tržišne prilike koje su pred nama i da upotrebim sva svoja prethodna iskustva i znanja kako bih pozicionirao iO Partners u sam vrh najboljih konsultantskih kompanija. Verujem u snagu ljudi, saradnje i tehnologije u nameri da ostvarimo zacrtane ambiciozne ciljeve,” rekao je Bude.

Osnivač iO Partners-a, Majkl Stenton, rekao je da privlačenje lidera poput Šarla mnogo govori o pravcu u kome se kreće kompanija.

“To je potvrda poverenja u iO Partners, ali i prepoznavanje mogućnosti koje stoje pred nama,” rekao je.

iO Partners (IOP) je real estate kompanija sa sedištem u Beču koja pruža kompletan portfolio konsultantskih usluga u Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji i Slovačkoj, od lizinga, procena, preko upravljanja projektima i kapitalnih tržišta, do strateškog savetovanja i razvoja nepokretnosti.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde